Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Threads: Αποκτά λάμψη αστέρων ο ανταγωνιστής του Twitter – Οι διάσημοι που ήδη γράφτηκαν στη νέα πλατφόρμα

Threads: Αποκτά λάμψη αστέρων ο ανταγωνιστής του Twitter – Οι διάσημοι που ήδη γράφτηκαν στη νέα πλατφόρμα

Με το «καλημέρα» το Threads το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Meta του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και μεγάλος ανταγωνιστής του Twitter απέκτησε 10 εκατ. χρήστες μέσα σε 7 ώρες, αλλά ήδη απέκτησε και λάμψη αστέρων, καθώς πολλοί διάσημοι έκαναν ήδη εγγραφή σε αυτό.

Με το που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Threads του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, που αποτελεί πλέον το Νο 1 αντίπαλο του Twitter, έσπασαν τα κοντέρ και οι εγγραφές διαδέχονταν η μια την άλλη.

Ανάμεσα στα νέα μέλη του Threads που απειλεί να γίνει… Twitter στη θέση του Twitter και να πάρει την πρωτοκαθεδρία από την πλατφόρμα του Ίλον Μασκ, υπάρχουν και πολλοί διάσημοι, όπως η Σακίρα, ο Χιου Τζάκμαν, η Κιμ Καρντάσιαν, η Τζένιφερ Λόπεζ.

Το Threads άρχισαν να… ασπάζονται και πολιτικοί όπως η Αμερικανίδα Δημοκρατική πολιτικός Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτέζ.

«Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι γράφτηκαν μέσα σε επτά ώρες», έγραψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στον επίσημο λογαριασμό του στο Threads.

Απαντώντας σε ερώτηση αν το Threads θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία από το Twitter o Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε: «Θα πάρει χρόνο αλλά πιστεύω ότι θα γίνει μια εφαρμογή με ένα δισεκατομμύριo χρήστες».

Ο Ζούκερμπεργκ έκανε ανάρτηση και στο Twitter, ανεβάζοντας ένα meme του Σπάιντερμαν να αντιπαρατίθεται με έναν Σπάιντερμαν.

 

Η ανάρτηση είχε νόημα. O ιδιοκτήτης  του Threads ήθελε έτσι να κάνει  για την αντιπαλότητα του ίδιου με τον Ίλον Μασκ του Twitter, καθώς και μεταξύ των δύο υπηρεσιών.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις