Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Viber: Οι Έλληνες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το Viber-Out για κλήσεις σε όλο τον κόσμο

Viber: Οι Έλληνες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το Viber-Out για κλήσεις σε όλο τον κόσμο
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το Viber αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες και μεγαλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας παγκοσμίως, με την εταιρεία που της ανήκει, τη Rakuten, να δίνει περισσότερη έμφαση στην υπηρεσία Viber-Out, που επιτρέπει κλήσεις σε αριθμούς σε όλο τον κόσμο, ακόμα και αν οι ιδιοκτήτες τους δεν τη χρησιμοποιούν.

Η υπηρεσία του Viber είναι αφιερωμένη στο να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών για υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτές και ασφαλείς εγχώριες και διεθνείς κλήσεις, σε οποιονδήποτε αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου σε όλο τον πλανήτη.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή (29.11.2022) ανακοίνωση, η υπηρεσία voice-over IP (VoIP) «Viber-Out» λαμβάνεται από τον αποδέκτη ως κανονική τηλεφωνική κλήση. «Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγοράσετε μια πίστωση pay-as-you-go ή ένα πρόγραμμα συνδρομής που προσφέρει ποικιλία επιλογών κλήσεων και, τέλος, να εξασφαλίσετε μια σταθερή σύνδεση στο Internet», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα εσωτερικά δεδομένα του Viber, οι χρήστες τείνουν να χρησιμοποιούν το Viber Out περισσότερο στις διακοπές τους και στις αργίες ενώ προτιμούν να αποκτούν το πρόγραμμα για κλήσεις σε όλο τον κόσμο. Το τελευταίο τούς δίνει τη δυνατότητα να καλούν όλα τα κινητά και σταθερά σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο για 5,99 ευρώ το μήνα -με δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.

Μεταξύ των χωρών στις οποίες οι Έλληνες τηλεφώνησαν περισσότερο τον τελευταίο χρόνο είναι η Αίγυπτος, οι Φιλιππίνες, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες δέχονταν τις περισσότερες κλήσεις από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις