Τεχνολογία

Αυτή είναι η νέα διευθύντρια της Yahoo!

Η Yahoo προσέλαβε νέα CEO η οποία προέρχεται από την Google.

Η Μαρίσα Μάγιερ, γνωστή από την θέση που είχε στην Google, είναι η νέα CEO της Yahoo πράγμα που σίγουρα προκάλεσε έκπληξη στο χώρο. 
 
Η 37χρονη Μάγιερ, ήταν υπεύθυνη για την εμφάνιση και την αίσθηση δημοφιλών προϊόντων της Google, όπως της μηχανής αναζήτησης, του Gmail, του Google News και του Google Images ήταν μέλος της στενής ομάδας που συνομιλούσε με τους συνιδρυτές της Google, τον Λάρι Πέιτζ και του Σεργκέι Μπριν ενώ με την κίνηση αυτή, η Yahoo δείχνει πως θέλει να προσελκύσει κορυφαία στελέχη κόντρα στους ανταγωνιστές της.
 
Με την μεταγραφή της αυτή στη Yahoo η Μάγιερ μπήκε αυτόματα στη μικρή λίστα των γυναικών της Silicon Valley που κατέχουν ανώτατες θέσεις στην οποία συμπεριλαμβάνονται η Μεγκ Γουίτμαν, εκτελεστική διευθύντρια της Hewlett-Packard, η Βιρτζίνια Ρόμετι, επικεφαλής της ΙΒΜ και η Σέριλ Σάντμπεργκ, επικεφαλής στο κέντρο επιχειρήσεων του Facebook.  
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Γυαλιά μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο ό,τι βλέπεις και ακούς, λειτουργούν ως κινητά και απαντούν σε ερωτήσεις
Τα γυαλιά, όπως ανακοινώθηκε, υποστηρίζουν πολυτροπικές δυνατότητες, όπως αναγνώριση αντικειμένων, μετάφραση κειμένου, μέτρηση θερμίδων και καθημερινές ερωτήσεις και απαντήσεις
Τα γυαλιά της Xiaomi
Νέο AI μοντέλο της Anthropic εκβίασε μηχανικό: «Θα αποκαλύψω την εξωσυζυγική σου σχέση αν με αντικαταστήσεις»
Το ΑΙ μοντέλο Claude Opus 4 της επιχείρησε να εκβιάσει τους προγραμματιστές του, σε ποσοστό 84% ή και υψηλότερο, κατά τη διάρκεια δοκιμών σε διάφορα υποθετικά σενάρια
Λάπτοπ 13