Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Call of Duty: World at War: Zombies

Για τους φανατικούς φίλους της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών δράσης Call of Duty,

…η εταιρεία παραγωγής Activision διέθεσε το πρώτο επίσημο iPhone παιχνίδι της σειράς με την ονομασία Call of Duty: World at War: Zombies, μέσω του iTunes.

Στο World at War: Zombies μπορείς να παίξεις μεχρι και με 4 φίλους σου ταυτόχρονα μόνο μέσω σύνδεσης Wi-Fi αφού υποστήριξη για 3G ή EDGE δεν παρέχεται  το ίδιο και με  την πλήρη online έκδοση.
Οι κριτικές για την ώρα στο iTunes είναι πολύ θετικές, αν και πολλοί χρήστες υποστηρίζουν πως το gameplay είναι πολύ καλύτερο στα καινούριας γενιάς iPod Touch, αφού με τα πρώτης γενιάς iPhone και το 3G ο παίχτης νομίζει οτι η συσκευή «ζορίζεται» στην αναπαραγωγή του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στις κινήσεις και την ροή του παιχνιδιού.

Τα leaderboards κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή την πρόοδό τους στο παιχνίδι ενώ η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα προσπαθήσει να στηρίξει παιχνίδι με καινούριο υλικό για downloading.

Ας ελπίσουμε οτι θα βγεί σύντομα νέο υλικό αφου για την ώρα διαθέτει μόνο μία πίστα με την κωδική ονομασία “Nacht der Untoten” (η νύχτα των ζωντανών νεκρών) και κοστίζει 9.99 δολάρια πράγμα που πολλοι χρήστες θεωσρουν ακριβό.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε