Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Disney ετοιμάζει τη δική της streaming υπηρεσία!

Disney streaming

Νέα υπηρεσία streaming ταινιών και σειρών ετοιμάζει η Disney μέσα στο 2019

Η Disney, ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2019 ετοιμάζεται να διαθέσει την νέα της υπηρεσία streaming ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το Netflix που από το Σεπτέμβριο που υπέγραψε συνεργασία με την Disney έχει διαθέσιμες ταινίες και σειρές των στούντιο της Disney, της Marvel, της Lucasfilm και της Pixar σε 2 περίπου χρόνια, δεν θα τις έχει διαθέσιμες.

Η Disney από την πλευρά της στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι στην πλατφόρμα της θα έχει διαθέσιμες παλιές αλλά και νέες παραγωγές τόσο σε επίπεδο ταινιών όσο και τηλεοπτικών σειρών.

Για την ώρα η εταιρία δεν έχει αποφασίσει αν θα προβάλει αποκλειστικά μέσα από την υπηρεσία εκτός από τις ταινίες της, τις ταινίες Star Wars και Marvel ή αυτές θα τις διαθέσει και σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Πάντως οι σειρές του Netflix που έχουν δημιουργηθεί για το σύμπαν της Marvel όπως είναι το Jessica Jones, το Luke Cage, το Iron Fist και το Defenders που κυκλοφορεί σε μερικές μέρες δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα ούτε και θα εξαφανιστούν από την δημοφιλή υπηρεσία μιας και είναι δικές του παραγωγές.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις