Site icon NewsIT
09:18 | 12.05.15

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για τις νέες εφαρμογές του Google Play

Newsit Newsroom

Αν ένας χρήστης περιμένει να κυκλοφορήσει μία νέα εφαρμογή στο Google Play, πλέον μπορεί να κάνει προεγγραφή σε αυτή ώστε να ενημερωθεί όταν θα είναι διαθέσιμη.  

Η νέα του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google. από τη μία θα επιτρέπει σε κάθε χρήστη να δηλώσει ενδιαφέρον για μία εφαρμογή που ετοιμάζεται και τον ενδιαφέρει και στη συνέχεια να ενημερωθεί για την κυκλοφορία της, ενώ από την άλλη θα επιτρέπει στους developers Android εφαρμογών να ανακοινώσουν την εφαρμογή τους στο Google Play πριν ακόμα την ετοιμάσουν γεγονός που συμβάλει στην δημοτικότητα της επερχόμενης εφαρμογής.
 
Φυσικά η λειτουργία αυτή θα ενεργοποιείται μετά από επιλογή του δημιουργού ανάλογα με το πόσο θέλει να την επικοινωνήσει ενώ μέχρι στιγμής η πρώτη εφαρμογή που ενσωματώνει τη νέα λειτουργία είναι το παιχνίδι Terminator Genisys: Revolution.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version