Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Έρχονται” τα laptop της Huawei! [pics]

“Έρχονται” τα laptop της Huawei! [pics]

Δυναμική διείσδυση στην αγορά των φορητών υπολογιστών επιδιώκει η Huawei, στο πλαίσιο της στρατηγικής που χαράσσει στην ελληνική αγορά, για διεύρυνση της παρουσίας της σε νέους τομείς.  Τα μοντέλα θα λανσαριστούν σε ελκυστικές τιμές, προκειμένου η εταιρεία να καταστεί ανταγωνιστική.

Η Huawei αξιοποίησε  την τεχνογνωσία της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της κατασκευής smartphones και μπήκε δυναμικά και στην αγορά των φορητών υπολογιστών.

Τα laptop που θα λανσάρει στην ελληνική αγορά, κυκλοφορούν ήδη σε πολλές χώρες.  Όπως αναφέρουν από την εταιρεία, κάνοντας χρήση των smartphones και των laptops, ο καταναλωτής πετυχαίνει ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας, καθώς μπορεί να συνδέει τις δύο συσκευές με ένα άγγιγμα και να δουλεύει σε ένα περιβάλλον εύκολα, άνετα και γρήγορα, να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του. 

Matebook

Τα μοντέλα που θα λανσαριστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα είναι τα  MateBook D14 και MateBook D15 από τη σειρά Matebook D της Huawei.

Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018, τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις