Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ετοιμάσου να… rollάρεις στην πόλη με τα πιο super ηλεκτρικά πατίνια!

Ετοιμάσου να… rollάρεις στην πόλη με τα πιο super ηλεκτρικά πατίνια!

Τα ηλεκτρικά πατίνια αποτελούν τον πιο κουλ τρόπο μετακίνησης για την πόλη. Μικρά, ταχύτατα και προσιτά, θα σε ακολουθήσουν όπου κι αν πας, αναλαμβάνοντας να σε μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σου, «καταπίνοντας» σε καθημερινή βάση τα χιλιόμετρα που θα χρειαζόσουν ώρες για να περπατήσεις ή εν πάση περιπτώσει να διανύσεις με τα μέσα μεταφοράς. Ένα ηλεκτρικό πατίνι δεν καταλαμβάνει χώρο και προσαρμόζεται μεμιάς στο lifestyle σου, καθώς σε μεταφέρει και μεταφέρεται εύκολα χωρίς να γίνεται βάρος.

Η επιλογή του σωστού πατινιού βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι με τόσες προτάσεις που υπάρχουν στην αγορά, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί για μεγάλους αλλά και παιδιά. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες, το γούστο και το budget σου και… έφυγες!

Turbo-X Pro II

Ισχυρό και αξιόπιστο, το Turbo-X Pro II θα σε μεταφέρει παντού στη στιγμή. Διαθέτει μοτέρ 350 W που του επιτρέπει να πιάνει τελική ταχύτητα της τάξης των 25 χλμ/ώρα. Η μπαταρία του φορτίζει σε δύο-τρεις ώρες και προσφέρει αυτονομία 25 χλμ. ενώ την ίδια στιγμή, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική, αποθηκεύοντάς τη κατά την επιτάχυνση. Οι τροχοί διαμέτρου 8,5 ιντσών προσφέρουν τέλεια πρόσφυση ενώ το σύστημα eABS σε συνδυασμό με το πίσω δισκόφρενο και ανάρτηση, χαρίζουν μία άνευ προηγουμένου εμπειρία ελέγχου.

Segway Ninebot ES4

Άριστη λύση ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς, το Ninebot ES4 της Segway είναι ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα μοντέλα της αγοράς. Διαθέτει αυτονομία 25 χλμ. και μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ/ώρα προκειμένου να σε μεταφέρει εύκολα, άνετα και με ασφάλεια στον προορισμό σου. Οι συμπαγείς τροχοί των 8 ιντσών πλαισιώνονται από σύστημα eABS και αναρτήσεις, ενώ το συνολικό βάρος των 12,5 κιλών κάνει τη μεταφορά και την αποθήκευση του πατινιού πανεύκολη. Το Ninebot ES4 διαθέτει προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP54 και ψηφιακή οθόνη για να έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασής του.

Xiaomi Mi 1S EU

Κομψό, στιβαρό και ανθεκτικό, το Xiaomi Mi 1S EU αποτελεί την επιτομή της ευχρηστίας στην κατηγορία του. Ζυγίζει 12,5 κιλά και αναδιπλώνεται μέσα σε μόλις τρία δευτερόλεπτα, κάτι που σημαίνει ότι θα το μεταφέρεις και θα το αποθηκεύσεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου των 275 Wh σε συνδυασμό με το μοτέρ των 250 W θα σου χαρίσουν εμβέλεια που αγγίζει τα 30 χλμ. και τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα. Η Xiaomi το έχει εξοπλίσει με σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS καθώς επίσης και σύστημα eABS στον μπροστινό τροχό για αποδοτικότερη κίνηση και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Segway Ninebot Max G30

Για ‘σένα που αρέσκεσαι στις βόλτες στους δρόμους της πόλης, το Ninebot Max G30 της Segway πιθανότατα να αποτελεί την ιδανική επιλογή. Φέρει κινητήρα 350 W και σύνολο μπαταριών 551 Wh υψηλής απόδοσης με σύστημα έξυπνης διαχείρισης, όντας έτσι τέλειο για μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων αφού μπορεί να διανύσει έως και 65 χλμ. με μία μόνο φόρτιση. Τα πνευματικά ελαστικά και οι τροχοί των 10 ιντσών απορροφούν τους κραδασμούς προσφέροντας κορυφαία πρόσφυση, ενώ μπορεί να κινηθεί σε επιφάνειες κλίσης έως και 20%.

Ducati Pro II

Όταν ένα ηλεκτρικό πατίνι φέρει την υπογραφή της Ducati, του κορυφαίου κατασκευαστή δίτροχων στον κόσμο, τότε ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με κάτι το εκλεκτό. Το Pro II διαθέτει κινητήρα 350 W, προσφέροντας τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα και αυτονομία 35 χλμ. Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από κράμα μαγνησίου για μεγαλύτερη στιβαρότητα, ενώ το σύστημα διπλών φρένων και τα λάστιχα τεχνολογίας anti-puncture θα κάνουν τις μετακινήσεις σου ακόμα πιο ασφαλείς. Το Pro II έρχεται, τέλος, με οθόνη LCD για να έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασής του.

Blaupunkt ESC608

Το ESC608 της Blaupunkt είναι μία πρόταση που θα σε καλύψει απόλυτα, ακόμα κι αν σχεδιάζεις να το χρησιμοποιείς ως το κύριο μεταφορικό σου μέσο σε καθημερινή βάση. Διαθέτει πνευματικούς τροχούς 8,5 ιντσών που θα απορροφήσουν τους κραδασμούς και σύστημα eABS για μεγαλύτερη ασφάλεια στις μετακινήσεις σου. Οι τελευταίες γίνονται πιο απολαυστικές και άνετες χάρη στο ενσωματωμένο cruise controlμε τη μπαταρία των 6 Ah να του χαρίζει αυτονομία 20 χλμ. Το ESC608 μπορεί να σηκώσει βάρος έως και 120 κιλά καθώς επίσης και να κινηθεί σε δρόμους κλίσης μέχρι 15ο.

Turbo-X Rocket

Ένα πατίνι-πύραυλος, το Turbo-X Rocket συνιστά μία προσιτή αλλά καθ’ όλα αξιόπιστη λύση για παιδιά. Μπορεί να σηκώσει βάρος 80 κιλών και είναι κατάλληλο για σκληρή, καθημερινή χρήση. Είναι σε θέση να πιάσει τελική ταχύτητα 8 χλμ/ώρα ενώ λειτουργεί και ως συμβατικό πατίνι όταν εξαντληθεί η μπαταρία του. Η αυτονομία του πάντως αγγίζει τα 10 χλμ. με τους συμπαγείς τροχούς των 3,5 ιντσών να εγγυώνται ασφαλείς μετακινήσεις. Σε πράσινο παιχνιδιάρικο χρώμα, θα γίνει το αγαπημένο gadget κάθε παιδιού, επιτρέποντάς σας να… βολτάρετε παρέα!

UrbanGlide Ride-100XS

Ευέλικτο και πρακτικό, το UrbanGlide Ride-100XS θα σε καταπλήξει με τη στιβαρότητά του. Διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου και τροχούς 10 ιντσών με ανακλαστήρες για άνετη μετακίνηση εντός πόλης. Το δισκόφρενο και η ανάρτηση στον πίσω τροχό εξασφαλίζουν πως θα κινείσαι με απόλυτη ασφάλεια ενώ η τελική ταχύτητα των 25 χλμ/ώρα είναι ό,τι πρέπει για να σου γλιτώσει πολύτιμο χρόνο σε καθημερινή βάση. Το ηλεκτρικό μοτέρ του πατινιού είναι ισχύος 350 W ενώ το συνολικό βάρος του δεν ξεπερνά τα 15 κιλά, ούτως ώστε να το διπλώνεις στη στιγμή και να το μεταφέρεις όπου βρίσκεσαι.

Xiaomi Mi Pro 2

Κινήσου σβέλτα χάρη στο Mi Pro 2. Το ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi διαθέτει λειτουργία cruise control έτσι ώστε να κάνει τις μετακινήσεις σου ακόμα πιο εύκολες. Η εμβέλεια των 45 χλμ. σημαίνει ότι θα έχεις τη δυνατότητα να πας πρακτικά όπου και όσο μακριά θες μέσα στην πόλη χωρίς να έχεις στον νου σου τη φόρτιση της μπαταρίας του. Το Mi Pro 2 έχει ανθεκτικό σκελετό από κράμα αλουμινίου. Παρ’ όλα αυτά ζυγίζει μόλις 14,2 κιλά ενώ αναδιπλώνεται πανεύκολα κι αν θελήσεις παραπάνω πληροφορίες απ’ όσες είναι σε θέση να προβάλλει το πάνελ του, απλά σύνδεσέ το με το Mi Home App μέσω Bluetooth.

UrbanGlide Ride-55

Αν ψάχνεις ένα πατίνι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, έτσι ώστε να έχεις παρέα στις βόλτες σου στην πόλη, μόλις το βρήκες: το UrbanGlide Ride-55 είναι ό,τι πρέπει για σκληρή, καθημερινή χρήση από τους μικρούς μας φίλους. Σχεδιασμένο για παιδιά βάρους έως 50 κιλών, διαθέτει συμπαγείς τροχούς 5,5 ιντσών και πιάνει τελική ταχύτητα 10 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του φτάνει τα 40 λεπτά, μετά το πέρας των οποίων, το Ride-55 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα συμβατικό πατίνι. Με βάση στήριξης και σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες, θα… μαγέψει το παιδί με την πρώτη ματιά.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις