Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

For Honor Review

For Honor Review

Ιππότες, Σαμουράι και Βικινγκς πολεμούν μέχρι τελικής πτώσης στο “For Honor” 

Το νέο δημιούργημα της Ubisoft ακούει στο όνομα “For Honor” και στην ουσία είναι ένα νέο είδος παιχνιδιού που δεν μπορείς εύκολα να το κατατάξεις σε μία κατηγορία.

Ο παίκτης καλείται να επιλέξει την ομάδα του ανάμεσα σε Ιππότες και Βίκινγκς και Σαμουράι και στη συνέχεια να μπει στην αρένα και να σαρώσει ότι βρει μπροστά του.
Μπορεί να ακούγεται εύκολο όμως δεν είναι και τόσο, αφού το παιχνίδι όπως φαίνεται δεν έχει φτιαχτεί για να παίζει ο παίκτης στο single player αλλά για να παίζει εναντίον άλλων παικτών.
Φανταστείτε λοιπόν ένα συνδυασμό Battlefield ή Call of Duty στο multiplayer του παιχνιδιού μόνο που αντί για οπλοπολυβόλα, ο παίκτης έχει στην κατοχή του σπαθιά, ακόντια και τσεκούρια.

 
Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα παιχνίδι – ματσάκι. Ο παίκτης πρέπει να επιλέξει το είδος του παιχνιδιού που θέλει, που μπορεί να είναι μονομαχία με κάποιον άλλον 1vs1 ή 2vs2, Deathmatch (4vs4 μέχρι τελικής πτώσης) και Dominion που μία ομάδα τεσσάρων καλείται να κατακτήσει κάποιες περιοχές στο χάρτη.
Οι χαρακτήρες που μπορεί να πάρει ένας παίκτης ποικίλουν ανάλογα με τα όπλα, τις κινήσεις, και το είδος του παιχνιδιού που κάνει. Έτσι η πρώτη κλάση στους ιππότες που είναι και η πιο εύκολη για κάποιον που παίζει το παιχνίδι για πρώτη φορά, θα βοηθήσει τον παίκτη να μάθει τα βασικά στην άμυνα και την επίθεση και σιγά σιγά να μπει στο κλίμα και κερδίζοντας να αποκτήσει νέα όπλα και λεφτά για να ξεκλειδώσει νέες κλάσεις με άλλα χαρακτηριστικά.

Το Gameplay του For Honor είναι απαιτητικό μιας και δεν επιτρέπει στον παίχτη να πατάει στην τύχη κουμπιά για να κερδίσει (Πάει το “button mashing). Πρέπει να μάθει να χειρίζεται το νέο σύστημα που ανέπτυξε η Ubisoft για το παιχνίδι και στην ουσία δίνει τρεις επιλογές στον παίκτη (επάνω, δεξιά, αριστερά) οι οποίες ορίζουν την πλευρά που θα κάνει άμυνα και την πλευρά που θα επιτεθεί. Έτσι αν ο αντίπαλος επιτίθεται από αριστερά   η άμυνα του παίχτη πρέπει να είναι στα αριστερά, αν ο αντίπαλος αμύνεται από αριστερά  η επίθεση του παίχτη θα πρέπει να είναι από τις άλλες δύο κατευθύνσεις και πάει λέγοντας. Μπορεί να ακούγεται πολύπλοκο όμως μετά από λίγη ώρα συνηθίζεται.
Τα γραφικά του For Honor είναι απίστευτα, τόσο στις τοποθεσίες όσο και στους χαρακτήρες αφού το παιχνίδι μπορεί και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της κάθε κονσόλας ενώ αν κάποιος έχει τηλεόραση που υποστηρίζει hdr, τότε μένει με το στόμα ανοιχτό.
Το For Honor είναι μία πολύ πρωτότυπη κι ενδιαφέρουσα κυκλοφορία αφού δημιουργεί ένα νέο είδος παιχνιδιού που δεν θυμίζει κάτι που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν και πως θα μπορέσει να κρατήσει το ενδιαφέρον των παιχτών

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε