Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι… οικονομικά!

Φτιάξε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι… οικονομικά!

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και για να ξεκινήσει καλά, μία είναι η βασική προϋπόθεση: ο καφές. Για πολλούς από εμάς, η παρασκευή του πρωινού καφέ συνιστά μια μικρή ιεροτελεστία. Κάποιοι αρέσκονται να αφιερώνουν ώρα, άλλοι πάλι θέλουν να ξεμπερδεύουν όσο πιο άμεσα γίνεται. Όλοι όμως έχουν την ίδια απαίτηση: έναν καλό, γευστικό, απολαυστικό και οικονομικό καφέ. Σύμμαχός τους σε αυτή την… αποστολή είναι φυσικά η καφετιέρα τους. Έλα λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά σε εκείνες που θα δώσουν άλλη αίσθηση στον πρωινό σου καφέ.

Ariete Retro 1388 Espresso

Θεσπέσιος σχεδιασμός που παραπέμπει στα 60s, τραβά τα βλέμματα και… απογειώνει την αισθητική! Η ArieteRetro 1388 είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και ο καφές που θα σου ετοιμάσει. Με φίλτρο κατάλληλο για αλεσμένους κόκκους και μερίδες ESE καθώς επίσης και πίεση 15 bar, θα καλύψει στο έπακρο τα «θέλω» εσένα και των καλεσμένων σου. Παρασκευάζει espresso και cappuccino διαθέτοντας μάλιστα και ακροφύσιο για αφρόγαλα. Το δοχείο της χωρά 900 ml νερού ενώ η αυτόματη απενεργοποίηση βάζει τέλος στη σπατάλη ρεύματος.

Ariete Vintage 1389/14 Espresso

Με όπλο τον vintage σχεδιασμό της, η Ariete Vintage 1389/14 θα μετατραπεί στην… ατραξιόν της κουζίνας σου! Δε μένει ωστόσο μόνο στο look αλλά φροντίζει να ικανοποιήσει και την επιθυμία σου για καφέ και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με πίεση 15 bar, ισχύ 900 W και φίλτρο κατάλληλο για αλεσμένους κόκκους και μερίδες ESE, θα σου προσφέρει τον καφέ που προτιμάς ακόμα κι αν πρόκειται για cappuccino -το ακροφύσιό της θα δημιουργήσει το πιο κρεμώδες αφρόγαλα που δοκίμασες ποτέ!

Kenwood kMix COX750RD Φίλτρου

Εξαιρετική επιλογή για τους φίλους του καφέ φίλτρου, η Kenwood kMix αποτελεί βασικό… αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με προσεγμένο και μοντέρνο design, θα βρει τη θέση της σε κάθε κουζίνα δίνοντας άλλη αίσθηση στα πρωινά σου. Διαθέτει ισχύ 1000 W και γυάλινη κανάτα που αφαιρείται -προφανώς- και πλένεται. Ένα της γέμισμα θα σου εξασφαλίσει περί τα έξι φλυτζάνια ενώ η τεχνολογία DripStop βάζει στοπ στις σταγόνες και ενοχλητικό στάξιμο. Η δε θερμαινόμενη πλάκα της κρατά τον καφέ σου ζεστό για να τον απολαύσεις τη στιγμή που προτιμάς.

Delonghi Pixie EN124.S Espresso

Ο ευκολότερος τρόπος για να απολαύσεις υπέροχο καφέ στη στιγμή: με την Pixie της Delonghi το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να πατήσεις απλά ένα κουμπί! Διαθέτει ισχύ 1260 W και πίεση 19 bar. Το σύστημα θέρμανσης νερού Thermoblock δεν εξασφαλίζει απλά εκχύλιση στην ιδανική θερμοκρασία αλλά το κάνει και σε χρόνο μηδέν για να μη χρειαστεί να περιμένεις πρακτικά καθόλου. Λειτουργεί με κάψουλες Nespresso -ή συμβατές- και είναι εξοπλισμένη με αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 700 ml που πλένεται με μια κίνηση.

Krups Inissia XN1001S Espresso

Ο πρωινός καφές απέχει ένα κουμπί μακριά! Ό,τι ακριβώς θα χρειαστεί να κάνεις δηλαδή με την Inissia της Krups προκειμένου να απολαύσεις τον espresso της αρεσκείας σου. Λειτουργεί με κάψουλες Nespresso ή συμβατές και διαθέτει πίεση 19 bar και δύο επιλογές ποσότητας καφέ. Ο χρόνος θέρμανσής της είναι εξαιρετικά μικρός: σε λιγότερο από μισό λεπτό, ο καφές σου θα αρχίσει να ρέει στο φλυτζάνι σου! Το μεγάλο, αποσπώμενο δοχείο των 1,7 λίτρων πλένεται πανεύκολα ενώ το εξαιρετικά μικρό της αποτύπωμα, επιτρέπει στην Inissia να βρει τη θέση της σε κάθε κουζίνα.

Illy Y3.3 Espresso

Κομψή, συμπαγής αλλά απόλυτα αξιόπιστη, η καφετιέρα Illy Y3.3 θα σου προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου καφέ στο σπίτι! Με πίεση 19 bar και ισχύ 850 W, είναι αρκετά οικονομική στη λειτουργία της ενώ ενσωματώνει και τεχνολογία iperespresso, χάρη στην οποία «σπάει» την προετοιμασία του καφέ σε δύο στάδια (διάχυση και εκχύλιση) για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, γευστικά και αισθητικά. Το δοχείο της είναι χωρητικότητας 1 λίτρου και λειτουργεί με τις ειδικές κάψουλες iperespresso της Illy που εξασφαλίζουν τέλεια υφή και δόσεις ακριβείας.

Dosette D2501 Φίλτρου/Espresso

Τι καφέ προτιμάς; Δεν έχει σημασία… Με την πολυκαφετιέρα Dosette D2501 όποια κι αν είναι η επιθυμία σου, θα γίνει πραγματικότητα. Espresso, latte macchiato, cappuccino, mocha, φίλτρου, φραπέ, ό,τι κι αν θελήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, θα το έχεις! Απόλαυσε πίεση 15 bar και ισχύ 1850 W και παρασκεύασε κρεμώδες αφρόγαλα ακόμα κι από φυτικό γάλα. Η καφετιέρα απενεργοποιείται αυτόματα ενώ διαθέτει και δυνατότητα προγραμματισμού έτσι ώστε το καφεδάκι σου να σε περιμένει ζεστό-ζεστό με το που ξυπνήσεις!

Philips Daily Collection HD7461/20 Φίλτρου

Προσιτή οικονομικά και άκρως λειτουργική, η καφετιέρα HD7461/20 ανήκει στη συλλογή Daily Collection της Philips και ενδείκνυται για όσους ψάχνουν μια καλή πρόταση για καφέ φίλτρου. Διαθέτει ισχύ 1000 W και χωρητικότητα 15 φλυτζανιών με ένα μόνο γέμισμα. Η δε κανάτα της είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας γυαλί και πλένεται πανεύκολα, ενώ χάρη στη λειτουργία Aroma Twister, ανακατεύει τον καφέ που βρίσκεται μέσα της, επιτρέποντάς του να διατηρήσει το άρωμα και τη γεύση του. Δε στάζει και απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από 30 λεπτά εξοικονομώντας ενέργεια.

Delonghi Icona ECO 311.W Espresso

Απόλαυσε τον espresso σου ακριβώς όπως τον προτιμάς χάρη στη Delonghi Icona ECO 311.W. Με πίεση 15 bar, ισχύ 1100 W και αποσπώμενο δοχείο 1,4 λίτρων που πλένεται, θα σου χαρίσει τέλειο καφέ. Είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τα «θέλω» σου χωρίς καθυστέρηση, ενώ απενεργοποιείται αυτόματα αν μείνει ανενεργή, γλιτώνοντάς σε από τη σπατάλη ενέργειας. Ενσωματώνει δε σύστημα για εξίσου απολαυστικό cappuccino και χάρη στα δύο της φίλτρα θα έχεις την ευελιξία να επιλέξεις την ποσότητα που επιθυμείς για ένα ή δύο φλυτζάνια.

Bosch TKA6A044 Φίλτρου

Αν είσαι λάτρης του καλού καφέ φίλτρου, τότε η αναζήτησή σου για μια αξιόπιστη και ποιοτική μηχανή μόλις έλαβε τέλος: η Bosch TKA6A044 τα έχει όλα! Συγκεκριμένα διαθέτει δοχείο 1,25 λίτρων ή χωρητικότητας 15 φλυτζανιών προκειμένου να απολαμβάνεις ζεστό καφέ όλη μέρα! Με ισχύ 1200 W θα σε καλύψει απόλυτα στη στιγμή, ενώ η δεξαμενή της προσφέρει και ένδειξη στάθμης για να ξέρεις πότε χρειάζεται γέμισμα. Επίλεξε πότε ακριβώς θα απενεργοποιηθεί και άφησε την τεχνολογία Drip stop να βάλει τέλος στο… μαρτύριο της σταγόνας!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις