Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Για smartwatch η επιλογή είναι μία: HUAWEI

Για smartwatch η επιλογή είναι μία: HUAWEI

Στην εποχή της τεχνολογίας, τι καλύτερο για χριστουγεννιάτικο δώρο από ένα smartwatch;

«Ποιο, υπάρχουν τόσα», θα ακούσετε τη… φωνούλα στο κεφάλι. Για smartwatch, η επιλογή είναι μόνο μία: HUAWEI το όνομά της.

Τα Χριστούγεννα, η πιο ωραία εποχή του χρόνου, είναι εδώ και ευτυχώς για εσάς, το θέμα «δώρο στους αγαπημένους» έχει εν πολλοίς, λυθεί. Smartwatch για τη μαμά; Ναι. Για τον μπαμπά; Ναι. Για τον ή την σύντροφο; Γιατί όχι;

Τι καλύτερο από το να δείτε το χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπο των αγαπημένων σας όταν θα τους δίνεται το χριστουγεννιάτικο δώρο τους; Ειδικά αν είναι λάτρεις της τεχνολογίας, οι γνωστοί και… gadget-άκηδες ή άνθρωποι που γνωρίζουν τώρα την τεχνολογία και νιώθουν πάλι… παιδιά.

Πόσες φορές δεν σας έχει ρωτήσει η μαμά ή ο μπαμπάς σας αν το ρολόι σας «μετράει» τα βήματά σας; Αν καταλαβαίνει τι κάνετε στην καθημερινότητά σας, αν «παρακολουθεί» τον ύπνο σας,

Τα smartwatch της HUAWEI τα κάνουν όλα αυτά και πολλά πολλά περισσότερα. Αν λοιπόν ψάχνετε ένα χρήσιμο δώρο σε λογική τιμή, τότε τα έξυπνα ρολόγια της HUAWEI είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές σας!

Τα smartwatches μπορούν να καταγράφουν την υγεία μας, τη φυσική μας κατάσταση και να μας βοηθούν να προσαρμόζουμε τις συνήθειες μας και να υιοθετούμε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Γίνονται λοιπόν ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην καθημερινότητά μας. Σαν ένας προσωπικός βοηθός στο χέρι σας. Κυριολεκτικά!

Αφού λοιπόν η επιλογή θα είναι smartwatch, τότε τα κορυφαία έχουν την υπογραφή της HUAWEI. Η γκάμα μεγάλη για να καλύψει κάθε προτίμηση του ανθρώπου για τον οποίο απευθύνεται.

Μιλάμε για smartwatches πραγματικά κοσμήματα, που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη και επιτυχία. Και βέβαια, είναι συμβατά με iOS και Android, για να μπορείτε να τα «συνδέσετε» με οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε!

Τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro και GT 3 είναι η ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο και στις εκδόσεις Elegant Gold και Elegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look. Έχουν επιστημονική λειτουργία διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης και υψηλή απόδοση, με στόχο να βοηθούν τον κάτοχό τους να παραμένει ενεργός χάρη στις προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς παρακολούθησης του SpO2 και του στρες καθώς και της ακριβούς παρακολούθησης του ύπνου.

Και δεν είναι μόνο αυτά τα ρολόγια της HUAWEI. Αν ψάχνετε τον απόλυτο συνδυασμό άψογης φόρμας και εξαιρετικής λειτουργίας, αναζητείστε αυτό που σας ταιριάζει στα HUAWEI WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2.

Κι αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε!

Πάμε!

HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Το ρολόι που ξέρει τα πάντα και προσέχει την υγεία σας κάθε λεπτό, κάθε στιγμή της ημέρας!

Η  Huawei εισάγει για πρώτη φορά σε φορητές συσκευές της, τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG*, η οποία χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα!

Οι χρήστες του HUAWEI WATCH GT 3 Pro θα μπορούν να πραγματοποιούν έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν εύκολα τον καρδιακό τους παλμό και να εντοπίζουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία της καρδιάς.

Ο αισθητήρας της εφαρμογής ECG επιτρέπει την καταγραφή σε πραγματικό χρόνο του φλεβοκομβικού ρυθμού και της κολπικής μαρμαρυγής. Η διαδικασία μέτρησης είναι απλή, καθώς πραγματοποιείται με το άγγιγμα του κουμπιού στο πλάι της συσκευής για 30 δευτερόλεπτα, ενώ τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη του ρολογιού αμέσως μετά τη μέτρηση. Το κουμπί ECG χρησιμοποιεί μια επίστρωση ματ τιτανίου, με ηλεκτρόδια υψηλής πιστότητας που μπορούν να καταγράψουν με ακρίβεια την καρδιακή λειτουργία, κάνοντας δυνατή τη συλλογή των δεδομένων, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Επιπλέον, οι υπερσύγχρονοι αισθητήρες PPG του smartwatch επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν έλεγχο για αρτηριοσκλήρωση, καθώς επίσης παρέχουν προσαρμοσμένες συμβουλές υγείας στον χρήστη για την καρδιαγγειακή του υγεία.

Η νέα εφαρμογή αποτελείται από το όργανο παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen™ 5.0+ της HUAWEI και ηλεκτρόδια επικαλυμμένα με PVD στην καμπύλη σε διαφανή νεοκρυσταλλική θήκη. Η λειτουργία ECG μπορεί να αναπτύξει οκτώ φωτοηλεκτρικούς αισθητήρες σε σχηματισμό δακτυλίου, συλλαμβάνοντας βελτιωμένα σήματα και φιλτράροντας παρεμβολές, για να παρέχει στους χρήστες αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Χάρη σε αυτήν την προηγμένη τεχνολογία παρακολούθησης της υγείας, οι χρήστες του HUAWEI WATCH GT 3 Pro μπορούν να παρακολουθούν τον καρδιακό τους ρυθμό σε 24ωρη βάση και να λαμβάνουν άμεσες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που η καρδιά τους ξεφεύγει από τον κανονικό της ρυθμό.

Εκτός από την εφαρμογή ECG, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει τη λειτουργία SpO2 για την παρακολούθηση του επιπέδου του οξυγόνου των χρηστών, καθώς επίσης και τη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0, μια οθόνη παρακολούθησης του στρες και του τρόπου ζωής.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει ακόμα, λειτουργία διαχείρισης του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οποία «μετράει» τις μέρες σας και μπορεί να σας υπενθυμίζει εκ των προτέρων. Φέρνει επίσης, τον βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock μέσω του οποίου, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τακτικές υπενθυμίσεις σχετικά με προκλήσεις υγείας, την ημερήσια πρόσληψη νερού, υπενθυμίσεις φαρμάκων, καθημερινή επίγνωση, υπενθύμιση ύπνου ή όγκο άσκησης. Με τη λειτουργία Healthy Living Shamrock, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro στέλνει επίσης, υπενθυμίσεις για να ενθαρρύνει τους χρήστες να καλλιεργήσουν καλές και υγιεινές συνήθειες, παρά τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro κληρονομεί το αθλητικό DNA της σειράς GT, αλλά με αναβαθμισμένες δυνατότητες υλικού και λογισμικού και ακόμη πιο ολοκληρωμένες αθλητικές λειτουργίες. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα γεω-εντοπισμού GNSS Dual Band, πέντε δορυφορικών συστημάτων (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS) που εκτείνονται σε ολόκληρη την υδρόγειο και επιτυγχάνει εξαιρετική απόδοση, χωρίς παρεμβολές,  ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα οποιουδήποτε σφάλματος.

Με το HUAWEI WATCH GT 3 Pro μπορείτε να μοιράζεστε τις προπονήσεις με τους φίλους σας ή ακόμη και να τους προσκαλέσετε να συμμετάσχουν σε αυτές!

Ακόμη ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό της σειράς HUAWEI WATCH GT 3 Pro, είναι η αυξημένη αντοχή στο νερό. Μετά από 200 γύρους δοκιμών πίεσης νερού, εκπληρώνει το μηχανολογικό πρότυπο EN 13319 και επιτυγχάνει πρωτοποριακή αδιάβροχη απόδοση, η οποία μπορεί να υποστηρίξει ελεύθερη κατάδυση, σε βάθος έως και 30 μέτρα. Επιπλέον, είναι εφοδιασμένο με τη νέα λειτουργία Free Diving, η οποία παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο, και μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για οποιονδήποτε μαθαίνει ελεύθερη κατάδυση. Παρέχει ακόμη δυνατότητα εκπαίδευσης άπνοιας, με προσαρμόσιμους πίνακες, λειτουργώντας ως εξατομικευμένος βοηθός εκπαίδευσης, για τη βελτίωση της ικανότητάς των δυτών, να κρατούν την αναπνοή.

Το HUAWEI WATCH GT3 Pro είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,43 και ανάλυση 466 x 466 και προσφέρει ακόμη υψηλότερη ευκρίνεια από τις προηγούμενες εκδόσεις, ώστε όλα τα δεδομένα να διαβάζονται άμεσα. Το ισχυρό αλλά ελαφρύ σώμα από τιτάνιο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στον χρόνο και έχει γυαλιστεί με ειδικές τεχνικές, για τρισδιάστατο φινίρισμα.

Το καντράν είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφειριού, ένα υλικό τόσο σκληρό όσο το διαμάντι, ενώ το πίσω μέρος είναι καλυμμένο από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, που περνάει πάνω από 60 διαδικασίες επεξεργασίας, για να μετατραπεί από σκόνη ζιρκονίας, στο τελικό προϊόν. Τα επιλεγμένα υλικά μπορούν να «αισθανθούν» ακόμη και τις παραμικρές αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διατίθεται στις εκδόσεις Titanium και Ceramic. Οι δύο εκδόσεις διαθέτουν 3D περιστρεφόμενη κορώνα (κουρδιστήρι) αφής, σε στυλ παραδοσιακού ρολογιού που επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει zoom and out, να περιηγηθεί στις εφαρμογές ή να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του, απλώς κάνοντας κλικ και περιστρέφοντας την κορώνα. Επίσης, διαθέτουν έναν εκπληκτικά ισχυρό φακό από κρύσταλλο ζαφειριού, που τα καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικά σε γρατζουνιές και θραύση. Το ζαφείρι χρησιμοποιείται, επίσης, και στον αισθητήρα της πίσω κεραμικής θήκης, για καλύτερη διείσδυση φωτός και ακριβή παρακολούθηση του καρδιακού παλμού. Όπως η έκδοση Titanium, έτσι και η έκδοση Ceramic διαθέτουν φιλικά προς το δέρμα υλικά, επιτρέπουν την αυτόματη ανίχνευση οποιασδήποτε αλλαγής θερμοκρασίας.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition διαθέτει έναν πραγματικά κομψό σχεδιασμό, με την απλότητα του κεραμικού να συμπληρώνει τη γοητεία του μετάλλου. Είναι, μεταξύ άλλων, εμπνευσμένο από το αριστούργημα του Μποτιτσέλι, «Η Γέννηση της Αφροδίτης», κάτι που είναι εμφανές στη χρυσή και ασημένια στεφάνη, με το μοτίβο των κοχυλιών και τα 24 κύματα, που το αναδεικνύουν, από ρολόι σε έργο τέχνης. 

Αντοχή…

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition έχει τη μπαταρία της σειράς HUAWEI WATCH GT, με διάρκεια 14 ημερών στο (ή 8 με έντονη χρήση) ενώ το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει μπαταρία 7 ημερών (ή 4 ημέρες με βαριά χρήση). Η ασύρματη και κατά 30% ταχύτερη φόρτιση σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση,  εξασφαλίζουν ότι δεν θα μείνετε ποτέ από μπαταρία, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η σειρά HUAWEI Watch GT 3 Pro μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις προσφέρει άμεση παρακολούθηση αν συνδυαστεί με ένα smartphone. Τα smartwatches μπορούν εύκολα να συγχρονιστούν με κάθε smartphone, ανεξάρτητα από το αν η συσκευή λειτουργεί σε Android ή iOS.

HUAWEI WATCH 3 Series

Θέλετε κάτι διαφορετικό; Θέλετε το ρολόι που φοράτε στον καρπό σας να ταιριάζει απρόσκοπτα στην καθημερινότητά σας;  HUAWEI WATCH 3 είναι η απάντηση που ψάχνετε!   Το κυκλικό φινίρισμα και η στρογγυλή οθόνη του, προσφέρουν μια κλασική εμφάνιση. Με το πλαίσιο τιτανίου και το γυαλί από ζαφείρι, σας δίνει μια επαγγελματική εμφάνιση κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Χάρη στη μεγάλη, εξαιρετικά ζωντανή οθόνη AMOLED 1,43 “, μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας.

Και αυτό το μοντέλο των smartphone της HUAWEI, μπορείτε να παρακολουθείτε τα δεδομένα της υγείας σας. Από την εφαρμογή HUAWEI Health μπορείτε ηχογραφήσετε ό,τι χρειάζεστε για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, ενώ τον ανιχνευτή θερμοκρασίας δέρματος θα μάθετε αμέσως εάν η θερμοκρασία σας είναι υψηλή.

Μπορείτε, φυσικά, να παρακολουθείτε το SpO2 άμεσα μέσω του TruSeen™ 4.5+, το οποίο χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία φωτός για την ακριβή ανίχνευση μορίων οξυγόνου στο αίμα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας και μεγάλου υψομέτρου. Με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας του TruSeen™ 4.5+, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας γύρω από το ρολόι.

Και επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να υπάρξει έκτακτη ανάγκη, αν το HUAWEI WATCH 3 Series εντοπίσει πτώση, θα μεταβεί σε λειτουργία έκτακτης ανάγκης και θα ειδοποιήσει την επιλεγμένη επαφή σας. Εναλλακτικά, πατήστε 5 φορές το πάνω κουμπί και στείλτε αμέσως μια κλήση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Είναι δεδομένο ότι μπορείτε να δείτε την ημερήσια και εβδομαδιαία καταγραφή του αριθμού των βημάτων σας, των περιόδων δραστηριότητας, των θερμίδων που καίγονται, της ποιότητας ύπνου, των επιπέδων άγχους.

Το HUAWEI WATCH 3 είναι ένας ανιχνευτής φυσικής κατάστασης πλήρους λειτουργίας στον καρπό σας. Λάβετε 100+ λειτουργίες προπόνησης – 19 επαγγελματικές λειτουργίες, για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες, με αυτόματη ανίχνευση άσκησης για τους 6 πιο συνηθισμένους τύπους προπόνησης. Δείτε όλα τα δεδομένα υγείας σας που εμφανίζονται με σαφήνεια στην εφαρμογή υγείας HUAWEI στο τηλέφωνό σας και απολαύστε ανώτερη παρακολούθηση διαδρομής εξωτερικού χώρου με τον αισθητήρα θέσης πολλαπλών τρόπων GNSS.

Η σειρά HUAWEI WATCH 3 είναι εξοπλισμένη με αρχιτεκτονική διπλού chipset, όχι μόνο για ενίσχυση της απόδοσης αλλά και για πιο ισορροπημένη επεξεργασία. Σε συνδυασμό με τον έξυπνο αλγόριθμο εξοικονόμησης ενέργειας 3.0 έχετε διάρκεια ζωής μπαταρίας που μπορεί να υποστηρίξει την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης 24/7 για μέρες κάθε φορά. Με το HUAWEI WATCH 3, μπορείτε να απολαύσετε χρήση 3 ημερών στο τυπικό σενάριο της έξυπνης λειτουργίας3 και απίστευτη χρήση 14 ημερών σε mode εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρίας4 με το HUAWEI WATCH 3 Pro, μπορείτε να απολαύσετε τη χρήση 5 ημερών στο τυπικό σενάριο της έξυπνης λειτουργίας3 και την απίστευτη χρήση 21 ημερών σε mode εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής μπαταρίας.

HUAWEI WATCH GT 2

Κι αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σας έχει κάνει να αποφασίσετε, έχουμε ακόμη μια επιλογή. HUAWEI WATCH GT 2 το όνομά του και είναι το ρολόι που με το μινιμαλιστική αισθητική του, ενσωματώνει υψηλής ποιότητας 3D γυαλί για να δημιουργήσει bezel-less όψη.

Μιλάμε για νέα σημαντική ανακάλυψη στo personal training, αφού το HUAWEI WATCH GT 2 παρακολουθεί τις προπονήσεις σας με ακριβή συστήματα εντοπισμού θέσης και παρακολουθεί τον καρδιακό σας παλμό με το ακριβές TruSeen 3.5. Είναι ο επαγγελματικός σας σύντροφος για τις εσωτερικές και εξωτερικές σας δραστηριότητες.

Είναι το ρολόι που έχει σχεδιαστεί για εσάς. Σε δυο εκδόσεις (σπορ και κλασσική) των 46mm και άλλες δυο (κλασσική και κομψή) στα 42 mm.

Ώρα για αποφάσεις και… ψώνια. Το HUAWEI smartwatch που σας ταιριάζει είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει…. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις