Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Google Earth 2.0 και για το iPhone

Ένα χρόνο μετά την διάθεση της πρώτης έκδοσης Google Earth στο iPhone…

…η Google ανακοίνωσε την ενημερωμένη έκδοση Google Earth 2 για το κινητό της Apple.
Η πρώτη έκδοση του Google Earth  μέσα σε έξι μήνες κυκλοφορίας του, κατέβηκε δωρεάν απο 220.000 χρήστες στο κινητό τους τηλέφωνο με αποτέλεσμα να γίνει μια απο τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για iPhone, σύμφωνα με το App Store.
Η Google μετά απο αυτό έκανε ακόμα ένα βήμα προώθησης του Google Earth πέρα απο το περιβάλλον του υπολογιστή, με την παρουσίαση της αναβαθμισμένης έκδοσης Google Earth 2.0 και για iPhone.
To Google Earth 2.0 λειτουργεί με την πρόσβαση, μέσω του λογαριασμού σας στο Google Maps, σε χάρτες που έχετε δημιουργήσει εσείς ή άλλοι στον υπολογιστή σας. Οπότε ότι έχετε σώσει τοπικά στο PC σας όλες αυτές τις ατελείωτες ώρες εξερεύνησης της Γης, τώρα γίνεται διαθέσιμο μέσω του iPhone όπυ και αν βρίσκεστε.
Προσφέρει επίσης ευκολότερη πρόσβαση σε φωτογραφίες, Wikipedia άρθρα, πληροφορίες τοποθεσιών, φωτογραφίες χρηστών μέσω της υπηρεσίας Panoramio και άλλων δημοφιλών υπηρεσιών που προσφέρει το Google Earth.
Tέλος, το Google Earth 2.0 προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 13 επιπλέον γλώσσες, φτάνοντας έτσι το εντυπωσιακό νούμερο των 31 διαφορετικών γλωσσών επικοινωνίας του χρήστη με το Google Earth 2.0.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε