Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

H Google μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ!

Για χάρη του Μουντιάλ η Google διαμορφώνει τη σελίδα των αποτελεσμάτων της έτσι ώστε να εξυπηρετήσει όλους τους οπαδούς των ομάδων.

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου μαζί με όλους και η Google που αν και προέρχεται από χώρα που δεν ενδιαφέρεται και τόσο για το ποδόσφαιρο, όμως ξέρει οτι το Μουντιάλ τεράστιο κοινό, το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να αγνοήσει.

Έτσι εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, έκανε τις απαραίτητες αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης δίνοντας στο λογότυπο της ένα ποδοσφαιρικό.

Κάνοντας κλικ πάνω στο λογότυπο η μηχανή αναζήτησης της Google θα σας εμφανίσει όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του αλλά και μια μικρή λίστα με πληροφορίες σχετικά με τα σημερινά ματς, αλλά και τις ομάδες των ομίλων.

Το πρώτο αποτέλεσμα στα links είναι φυσικά η σελίδα της FIFA, η οποία είναι και η διοργανώτρια του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Στην κορυφή της σελίδας, ακριβώς πάνω από τα αποτελέσματα, μπορούμε να δούμε τους αγώνες που πρόκειται να γίνουν καθώς και τους ομίλους των ομάδων.

Τέλος στο κάτω μέρος της σελίδας αναζήτησης sτη θέση του γνωστού Goooooooooogle υπάρχει τώρα το πιο ταιριαστό Gooooooooool.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε