Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

H τέλεια λύση Home Cinema για την απόλυτη ψυχαγωγία!

Η Pioneer παρουσίασε τα τρία νέα συστήματα Home Cinema που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Η νέα σειρά αποτελείται από το HTP-710 5.1 καναλιών, το HTP-SB510 3.1 και HTP-FS510 2.1 καναλιών, τα οποία ξεχωρίζουν χάρη στην εξαιρετικά κομψή σχεδίασή τους υποσχόμενα ανεπανάληπτες στιγμές ψυχαγωγίας.

Τα νέα συστήματα ακολουθούν την τεχνολογία κι έτσι αφού το μέλλον διαγράφεται τρισδιάστατο, περιλαμβάνουν δυνατότητα χειρισμού βίντεο 3D μέσω καλωδίου HDMI προσφέροντας εντυπωσιακό ήχο και εικόνα, που σίγουρα θα εκτοξεύσουν την
οικιακή ψυχαγωγία στα ύψη!

Η σειρά προϊόντων HTP της Pioneer όμως δεν αποτελεί ιδανική λύση μόνο για την οικιακή διασκέδαση αλλά είναι σίγουρα η καλύτερη πρόταση για τη διακόσμηση του σπιτιού, καθώς όλα της τα μοντέλα διατίθενται σε μαύρο χρώμα, αποπνέοντας έτσι μια minimal αίσθηση.

Κάθε σύστημα αποτελείται από κύρια μονάδα subwoofer, με ενσωματωμένο δέκτη οικιακού κινηματογράφου πολλαπλών δυνατοτήτων και προσφέρουν δυνατότητα επιλογής από τρεις διαμορφώσεις ηχείων.

Όλα τα συστήματα της σειράς, εκτός από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, ξεχωρίζουν και για τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους: περιλαμβάνουν τρεις εισόδους HDMI που υποστηρίζουν την τελευταία προδιαγραφή (v1.4a) για υποστήριξη τρισδιάστατου βίντεο, ενώ επιτρέπουν την επεξεργασία ήχου HD και συνδυάζουν την ψηφιακή μεταφορά τόσο βίντεο όσο και ήχου HD σε επίπεδη οθόνη τηλεόρασης, μέσω ενός μόνο καλωδίου HDMI.

Οι ενσωματωμένοι αποκωδικοποιητές για τις πλέον προηγμένες μορφές ήχου υψηλής ευκρίνειας, όπως Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, επιτρέπουν τη δημιουργία εξαίρετης ηχητικής σκηνής με εντυπωσιακό βάθος και πλούσια χαρακτηριστικά. Το σύστημα βαθμονόμησης Multi Channel Acoustic Calibration (MCACC) που διαθέτουν, εκτελεί μετρήσεις ηχητικού πεδίου και δημιουργεί το ιδανικό ακουστικό περιβάλλον για το σπίτι.

Παράλληλα, για μια μοναδική εμπειρία από συσκευές iPhone ή iPod, χωρίς την ανάγκη χρήσης σταθμού υποδοχής, τα τρία συστήματα διαθέτουν ειδικό καλώδιο που παρέχει πλήρη σύνδεση βίντεο και ψηφιακού ήχου.

Η ψηφιακή σύνδεση USB για iPhone ή iPod επιτρέπει την εξάλειψη των ενδιάμεσων βημάτων μετατροπής σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό και εγγυάται την πλέον καθαρή ποιότητα ψηφιακού ήχου.

Τα νέα συστήματα της σειράς ΗΤΡ συνοδεύονται από ένα ευέλικτο τηλεχειριστήριο με δυνατότητα προγραμματισμού, που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο και άλλων συσκευών.

Σίγουρα η σειρά αυτή της Pioneer θα καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε χρήστη αλλά και θα διαμορφώσει το χώρο του.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε