Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Huawei Mate 9 Review

Huawei Mate 9 Review

Η Huawei κάνει το θαύμα της με το νέο της κορυφαίο smartphone που ακούει στο όνομα Mate 9

Το Mate 9 μπορεί και συνδυάζει άψογα την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τον σχεδιασμό, με τα εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία χρήσης.

Αν και η οθόνη του είναι 5,9 ιντσών (Full HD) οι διαστάσεις της συσκευής, δεν είναι μεγαλύτερες από ένα iPhone 7 Plus μάλλον ελάχιστα μικρότερο θα έλεγα μιας και τα bezels της συσκευής τόσο στο πάνω και κάτω μέρος όσο και στα πλαϊνά, έχουν μειωθεί αρκετά δίνοντας έτσι χώρο για μεγαλύτερη οθόνη.
Εκτός από τον εκπληκτικό αλουμινένιο σχεδιασμό που κλέβει τα βλέμματα, αυτό που κάνει το Mate 9 να ξεχωρίζει δεν είναι τα 4GΒ μνήμης RAM που διαθέτει, ούτε ο οκταπύρηνος Kirin επεξεργαστής του (που κάνει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια να ανοίγουν πολύ γρήγορα χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως καθυστέρηση) αλλά η απίστευτη διπλή κάμερα του που είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρίας με την Leica.
Όπως είναι λογικό με τέτοια συνεργασία τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να είναι το λιγότερο τέλεια όπως και είναι, οι φωτογραφίες που βγαίνουν από τον αισθητήρα 12 Megapixel με διάφραγμα f2.2 RGB, που συνδυάζεται άψογα με τον μονοχρωματικό αισθητήρα 20 Megapixel για να παράγουν μοναδικά αποτελέσματα ακόμα και σε καταστάσεις με πολύ χαμηλό φωτισμό αλλά και 4K βίντεο.

Ακόμα ένα πράγμα που εντυπωσίασε είναι η τεράστια μπαταρία του (4000mAh) η οποία κυριολεκτικά άντεξε ολόκληρη μέρα πλήρους χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ αν τελικά τελειώσει η φόρτιση, του μέσω καλώδιου USB Type-C, είναι αρκετά γρήγορη αφού μέσα σε 30 λεπτά φορτίζει το 58% της μπαταρίας.
Σε γενικές γραμμές το Huawei Mate 9 είναι ένα πολύ καλό smartphone που δεν θα σας προδώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και σίγουρα οι ανταγωνιστές του θα πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά για να μπορέσουν να το ξεπεράσουν.

 

@timkour

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε