Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Εσύ αποφασίζεις! Η πιο καθηλωτική διαδραστική ταινία

Εσύ αποφασίζεις! Η πιο καθηλωτική διαδραστική ταινία

Δράση. Ένταση. Αγωνία. Όλα σε 5 λεπτά. Όσος χρόνος απομένει στον Michael για να ορίσει τη μοίρα του και να σώσει την κόρη του Mia από επίθεση ζόμπι. Οι ζωές τους όμως εξαρτώνται από εσένα. Οι δικές σου κινήσεις είναι αυτές που θα σώσουν ή θα σπρώξουν στον θάνατο τον πρωταγωνιστή. Αυτό είναι το κόνσεπτ της διαδραστικής ταινίας μικρού μήκους “Five Minutes” που θα σε καθηλώσει στην οθόνη.

Το live – action βίντεο βασίζεται στην ιδέα ότι το πρώτο σύμπτωμα μόλυνσης και μετατροπής ενός ανθρώπου σε ζόμπι είναι η απώλεια μνήμης μέσα σε 5 λεπτά. Οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν τον Michael στον αγώνα επιβίωσης μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια μονομαχίας με ζόμπι. Μια σειρά από αποστολές εμφανίζονται στην οθόνη και σου δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, παίρνοντας τη ζωή του Michael στα χέρια σου, ενώ προσπαθεί να επικεντρωθεί στις αναμνήσεις του. Αυτές είναι που θα τον κρατήσουν στη ζωή και μόνο εσύ μπορείς να τα καταφέρεις.

 

ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΕΔΩ

Πρόκειται για μια από τις πιο συναρπαστικές διαδραστικές εμπειρίες στο διαδίκτυο που συνδυάζει τη μαγεία του σινεμά και του gaming. Η υποβλητική μουσική θα σε βάλει στο κλίμα από την πρώτη στιγμή. “Έτοιμος να πολεμήσεις για τη ζωή σου; Φυσικά και είσαι” είναι το μότο που θα σε προετοιμάσει πριν μπεις δυναμικά στον ρόλο σου! Μη χάνεις χρόνο. Η δράση ξεκινά από το πρώτο δευτερόλεπτο. Αξιοποίησε τις απίστευτες δυνατότητες μιας γρήγορης σύνδεσης COSMOTE VDSL και δώσε τον καλύτερο σου εαυτό σε ένα συναρπαστικό interactive παιχνίδι που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στο κόκκινο.

 

Only FIVE HOURS until FIVE MINUTES will be online! Use the time to watch the extended teaser! www.fiveminutes.gs

Δημοσιεύτηκε από Five Minutes – interactive shortfilm στις Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

 

ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΕΔΩ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε