Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Με το πολύ-αναμενόμενο vivo Y76 5G ζεις την απόλυτα αναβαθμισμένη Seamless εμπειρία

Με το πολύ-αναμενόμενο vivo Y76 5G ζεις την απόλυτα αναβαθμισμένη Seamless εμπειρία

Τι είναι το κινητό; Προέκταση του χεριού μας, θα πουν οι tech freaks. True. Είναι εργαλείο δουλειάς. Αλήθεια, ξανά. Είναι και η συσκευή που «αιχμαλωτίζει» στιγμές και ιδέες.

Αν όλα τα παραπάνω είναι και η δική σας αλήθεια, τότε το vivo Y76 5G είναι το κινητό που ψάχνατε. Και είναι εδώ για να σας ταξιδέψει εκεί όπου δεν σας έχει πάρει κανένα άλλο κινητό έως τώρα. Γιατί, πολύ απλά, μπορεί! Και σε εξαιρετική τιμή, βεβαίως, βεβαίως.

Το vivo Y76 5G έχει όλα τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο smartphone: είναι ένα ισχυρό τηλέφωνο, «εργαλείο» για κάθε σύγχρονο επαγγελματία, με κάμερα που… τα σπάει και κατάλληλο ακόμη και για videogames.

Δεδομένου πως το κινητό είναι μια συσκευή που έχουμε πάντα στα χέρια μας (είπαμε, προέκτασή του έχει γίνει) το vivo Y76 5G είναι κατάλληλο και γι’ αυτό: είναι λεπτό, μόλις 7,79 χιλιοστά πάχος έχει. Και ο τρισδιάστατος σχεδιασμός στην πλάτη το κάνει να «κουμπώσει» στην παλάμη του χεριού σας. Και είναι και ελαφρύ, αφού ζυγίζει μόλις 175 γραμμάτια. Πούπουλο σαν να λέμε!

Κυκλοφορεί σε δυο χρώματα: Cosmic Aurora και Midnight Space. Το όνομά του (vivo Y76 5G) «προδίδει» πως «τρέχει» με ταχύτητες 5G.

Τα μεγάλα του ατού είναι η οθόνη του και φυσικά η κάμερά του.

Η μεγάλη οθόνη του vivo Y76 5G θα σας κατενθουσιάσει. Προσφέρει αναλογία πλευρών 20:9, καλύπτει το 90.6% της πρόσοψης και υποστηρίζει φωτεινότητα 460 nits. Έχει μέγεθος 6.58 ίντσες για να απολαύσετε τα πάντα σε υψηλή ανάλυση (2408×1080 pixels) και δεν το… νοιάζει αν βρίσκεστε κάτω από τον ήλιο!

Το vivo V76 5G ξεχωρίζει και για το σύστημα τριπλής κάμερας ΑΙ με 50MP κύριο αισθητήρα συν Macro & Bokeh Camera. Γι’ αυτό και το moto είναι High Definition Photography καθώς το Υ76 5G προσφέρει την εμπειρία της επαγγελματικής απεικόνισης των αναμνήσεων που θέλετε να κρατήσετε ζωντανές μέσα από τις δικές σας φωτογραφίες!

Οι τρεις φακοί μπορούν να προσφέρουν φωτογραφίες High Definition υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, με επιδόσεις που παραπέμπουν σε flagship μοντέλο!

Διαθέτει επίσης μια κάμερα φτιαγμένη για τους λάτρεις των selfies! Η κάμερα AI 16MP έχει εξαιρετικές δυνατότητες ακόμη κι αν θέλετε να βγάλετε τη selfie σας τη νύχτα. Η selfie σας θα βγει πιο φωτεινή από ποτέ ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στην τεχνολογία που προσφέρει το Face Beauty & Smart Softlight. Διαθέτει επίσης Super Night Mode όχι μόνο για selfie αλλά και για την κύρια κάμερα, για περισσότερες φωτογραφικές λεπτομέρειες και πεντακάθαρα video για εντυπωσιακές δημιουργίες.

Κι αν είστε fan των video και θέλετε να καταγράφετε τις δραστηριότητές σας, η λειτουργία Ultra Stable Video θα κάνει το κινητό όταν τραβάτε εν κινήσει να… σταματήσει να τρέμει!

https://youtu.be/ZV9-VSmdIIY

Quiz: τι χρειάζονται όλα τα παραπάνω; Μια καλή μπαταρία. Και το vivo Y76 5G έχει μια πάρα πολύ καλή μπαταρία. Για την ακρίβεια, διαθέτει μια πανίσχυρη μπαταρία 4100mAh, που είναι ικανή να σας επιτρέψει: δουλειά, σερφάρισμα, social media, ταινίες, videogames χωρίς να αγχώνεστε για το αν θα φτάσει η μπαταρία ή θα πρέπει να ψάξετε… φορτιστή.

Αλλά ακόμη κι αν χρειαστεί να φορτίσετε το vivo Y76 5G, ο ταχυφορτιστής 44W Flash Charge πιάνει ταχύτητες που δεν έχετε φανταστεί και το τηλέφωνο μπορεί να γεμίσει έως και 70% σε σχεδόν μισή ώρα!

Και βέβαια όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να μην είναι εφικτά αν το vivo Y76 5G δεν διέθετε 8GB RΑΜ που μπορεί να επεκταθεί κατά 4GB για να βγάζετε φωτογραφίες και βίντεο ασταμάτητα!

Κι αν είστε λάτρεις του gaming, το vivo Y76 5G υπόσχεται εμπειρία ανώτατου επιπέδου, με δυνατότητα να τρέχουν ταυτόχρονα 25 applications στο background.

https://youtu.be/UPkCirIC3OU

Όλα είναι εδώ με το vivo Y76 5G. Ο καιρός για να ζήσετε την απόλυτα αναβαθμισμένη seamless εμπειρία, έχει φτάσει. Θα την αφήσετε να περάσει;

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις