Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο θεός του πλούτου… στην οθόνη μας!

Ο θεός του πλούτου… στην οθόνη μας!

Εκατομμύρια πιστοί τον γιορτάζουν κάθε χρόνο, ανελλιπώς, στην Κίνα. Είτε στις παραδοσιακές γωνιές της χώρας, είτε στις τεχνολογικά προηγμένες μεγαλουπόλεις, οι Κινέζοι προσεύχονται στο θεό του πλούτου.

Η πιο δημοφιλής φιγούρα της κινέζικης ιστορίας ξεπέρασε τα στενά όρια της Ασίας και μεταπήδησε στη Δύση, κάνοντας… προσωρινή στάση στα δικά μας σπίτια!

Το «θεϊκό» φρουτάκι από τα βάθη της Ασίας

Με ξεκάθαρη επιρροή από την κινέζικη κουλτούρα, με σύμβολα που απεικονίζουν την τύχη και τη θετική αύρα, τα κέρδη και την ευημερία, η «iSoftBet» αφιέρωσε το νέο της slot, «Book of Cai Shen» στο θρύλο του θεού του πλούτου. Στόχος σου είναι να ανακαλύψεις το βιβλίο των κερδών και ο γενναιόδωρος Caishen θα βρει τρόπο… να σε ανταμείψει!

Το πανέμορφο φρουτάκι της «iSoftBet» εμφανίζεται με διάταξη 5×3 και 10 τρόπους πληρωμής, προσφέροντας (με υπομονή και προσοχή) κέρδη έως 11.069 φορές το ποντάρισμα. Σε κάθε περιστροφή το ταμπλό γίνεται χώρος υποδοχής διαφόρων basic συμβόλων με άρωμα Ασίας, αλλά και εκείνων που έχουν μεγαλύτερη αξία και ενεργοποιούν τους bonus γύρους.

Το μπλε βιβλίο είναι το Bonus scatter του παιχνιδιού και ενεργοποιεί τα Free Spins.

Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο σύμβολο εμφανιστεί από 3 φορές και πάνω στην ίδια περιστροφή, «ξεκλειδώνει» αυτόματα το bonus το οποίο αποφέρει 10 επιπλέον σπινιές και πολλαπλασιαστή κερδών έως x200.

Σημαντικό feature του παιχνιδιού είναι η επιλογή του «Second Chance», της δυνατότητας δηλαδή να αλλάξεις το expanded σύμβολο που αρχικά επέλεξες πριν την έναρξη των δωρεάν περιστροφών με κάποιο νέο, που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει περισσότερο στην προσπάθεια για επιπλέον νικηφόρους συνδυασμούς.

Στην απλότητά του… γενναιόδωρο

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι δημιουργοί του «Book of Cai Shen» προτίμησαν αυτή τη φορά να ρίξουν το βάρος στις ποιοτικές λειτουργίες του παιχνιδιού, παρά στην εικαστική παρουσία του. Ιδίως για τους λάτρεις των book slots και του διαφορετικού gameplay τους, ο θεός του πλούτου θα πρέπει να είναι ανάμεσα στις βασικές επιλογές τους!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις