Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ό,τι λάμπει στην Ανατολή… είναι χρυσός!

Ό,τι λάμπει στην Ανατολή… είναι χρυσός!

Στην ειδυλλιακή πλευρά της Ιαπωνίας, μακριά από τις πολυπληθεις μεγαλουπόλεις και τα επιβλητικά κτίρια, η πιστή φυλή των σαμουράι απολαμβάνει την ομορφιά της φύσης και την ψυχική ηρεμία που απλόχερα προσφέρει στους σταθερούς συντηρητές της παράδοσης.

Στην περιοχή δεσπόζουν τα παραδοσιακά κτίσματα, κάθε λογής άνθη, μπονσάι, ακόμη και οι επιβλητικοί δράκοι που διακοσμούν τους τοίχους των σπιτιών, υπενθυμίζοντας ότι η κατάκτηση του πλούτου προϋποθέτει σκληρές, καθημερινές μάχες. Και αν αυτές οι εικόνες σε συνεπήραν και σε έκαναν να ονειρευτείς πως θα ήταν η ζωή στην επαρχία της Ιαπωνίας, το νέο φρουτάκι Eastern Gold ήρθε για να σε βάλει νωρίτερα στο κλίμα!

Το νέο παιχνίδι της Gamevy κατέφτασε… 

Όπως ακριβώς το λέει το όνομά του. Το Eastern Gold της Gamevy μεταφέρει την λαμπρότητα του χρυσού της Ανατολής στην οθόνη των κινητών μας συσκευών, διατηρώντας στο ακέραιο τις καθιερωμένες, γνωστές λειτουργίες των παιχνιδιών του γνωστού παρόχου.

Πρόκειται για ένα φρουτάκι που αποτυπώνει με κάθε λεπτομέρεια την πολυπρόσωπη παράδοση της Ιαπωνίας, με σύμβολα όπως ο ισχυρός μαχητής σαμουράι, ο δράκος του πλούτου, το τυχερό χρυσόψαρο, ακόμη και τα ιδιαίτερα φωτιστικά που κοσμούν κάθε ιαπωνικό σπίτι και σταδιακά έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη Δύση. 

Με παράταξη 5×3 και 5 γραμμές πληρωμής, όλα τα στοιχεία της ιαπωνικής κουλτούρας εμφανίζονται στους κυλίνδρους με την ελπίδα των νικηφόρων συνδυασμών. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς λειτουργίες βρίσκουμε και τον Bonus γύρο των free spins, εφόσον το σύμβολο scatter προσγειωθεί κατά την ίδια περιστροφή στους κυλίνδρους 1, 3 και 5. Στη διάρκεια του Bonus γύρου ξεπετάγονται και τα Giga Symbols με τον πασίγνωστο σαμουράι, τα οποία αυξάνουν κατά πολύ τις πιθανότητες νίκης.

Το στοιχείο που κάνει πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι και ενδέχεται να πολλαπλασιάσει το κέρδος είναι η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε gamble και collect μετά από κάθε πετυχημένο συνδυασμό. Με την πρώτη επιλογή μπορείς να αυξήσεις τα κέρδη, εφόσον μαντέψεις σωστά το περιεχόμενο μιας κάρτας από τράπουλα (χρώμα, σύμβολο), ενώ με το collect λαμβάνεις τα κερδισμένα του γύρου. 

Ενδιαφέρουσες λειτουργίες, πανέμορφο περιβάλλον και μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα την επιβλητική ιαπωνική κουλτούρα. Καλή μας διασκέδαση και… sayonara! 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις