Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι 10 καλύτερες μουσικές εφαρμογές στο Facebook

Λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές εφαρμογές στο Facebook…

…είναι μια καλή στιγμή για να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από αυτές που κατάφεραν να κάνουν τη παρουσία τους αισθητή. Αν είστε λάτρης της μουσικής, ελέγξτε αυτόν τον κατάλογο των 10 καλύτερων επιλογών που έχει ένας χρήστης για να προσθέσει περισσότερη μουσική στο προφίλ του στοFacebook.

 

Είτε πρόκειται για να εκφράσετε την αγάπη σας για τη μουσική στο προφίλ σας ή ακόμη και περιστασιακά για να μοιραστείτε ένα τραγούδι που σας αρέσει με τους φίλους σας. Το πιο πιθανό είναι να βρείτε κάτι ενδιαφέρον σε αυτή τη λίστα.

 

Φυσικά, ενημερώστε μας στα σχόλια. αν γνωρίζετε κάποια άλλη αξιόλογη εφαρμογή μουσικής που πιθανόν να μας ξέφυγε.

 

 

 

10. MixPod

 

Αυτή η εφαρμογή επικοινωνεί με το site του MixPod για να σας επιτρέπει να δημιουργήσετε playlists με την αγαπημένη σας μουσική και να την ενσωματώνεται στο προφίλ σας. Με μια αρκετά μεγάλη ποικιλία τραγουδιών και με πολύ καλό στοιχείο την επιλογή αναζήτησης με τη χρονολογία του καθενός κομματιού. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμόMixPod, για να αποθηκεύσετε και να ενσωματώνετε τις λίστες αναπαραγωγής σας.

 

 


9. Music Video Jukebox

 

Αυτό είναι ένα μικρό διασκεδαστικό app που καθιστά εύκολη το ανέβασμα των μουσικών βίντεο στο προφίλ σας από το YouTube ή το Last.fm. Μπορείτε να αναζητήσετε τα βίντεο του YouTube μέσα απο την εφαρμογή, ή να επιτρέψει τη σάρωση στο μουσικό τμήμα του Facebook για να σας βοηθήσει να βρείτε τα βίντεο που θα σας αρέσουν. Ή,  απο το λογαριασμό σας  στο last.fm για να σας βρει σε βίντεο τα πιο πρόσφατα κομμάτια που έχετε ακούσει, και μετά να τα βάλει στο προφίλ σας με ένα κλικ.

 

 

8. Music Challenge

Για τους πιο διαβασμένους χρήστες, το Μusic Challenge είναι μία από τις πιο δημοφιλείς trivia εφαρμογές αφού μετρά σχεδόν 3,4 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.
Είναι ένα τυπικό μουσικό κουιζ όπου πρέπει να βρείτε το τραγούδι με βάση τον ήχο που αναπαράγεται Στη λειτουργία μπόνους, μπορείτε επίσης να πάρετε πόντους για τον εντοπισμό των καλλιτεχνών.
 

 
 
 

7. Music

Ονομάζεται απλά μουσική, και είναι μια άλλη νότα σε ανταλλαγή τραγουδιών μέσω του προφίλ σας. Μπορείτε να φορτώσετε τα κομμάτια σας για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τα playlist σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και να μοιραστείτε κάθε μουσική από διευθύνσεις στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης του YouTube. Πιάσε το URL της γραμμής ή του YouTube βίντεο της μουσικής που θέλετε να συμπεριλάβετε και να επικολλήσετε στην επιλογή “add song” για τη δημιουργία της playlist σας

 

 

 

6. Last.fm Profile

 

 
Παρόλο που το last.fm έχει το δικό του επίσημο app στο Facebook, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε και άλλα μικρότερα παρακλάδια του. Το last.fm profile app είναι ένα από τα καλύτερα, και σας επιτρέπει να προσθέσετε μια εύχρηστη συντόμευση στο προφίλ σας με στατιστικά από το last.fm profile σας. Απλά προσθέστε το app, συμπληρώστε το username σας στο last.fm, και όταν είναι όλα οκ μπορείτε να προσθέσετε το last.fm profile ως μια νέα καρτέλα στο Facebook προφίλ σας.

 
 
 

5. My Band

 

Αν είστε μουσικός αλλά και λάτρης της μουσικής ,ίσως να θέλετε να ελέγξετε το My Band. Είναι ένα διαφημιστικό εργαλείο για την ενίσχυση της Facebook σελίδα σας με τις ειδικές ανάγκες ενός μουσικού συγκροτήματος, όπως χρονοδιαγράμματα συναυλιών (περιλαμβανομένων και των πωλήσεων εισιτηρίων), τις πωλήσεις μουσικής, mailing lists και street teams, καθώς και αναλύσεις σχετικά με το ποιος ακούει και μοιράζεται την μουσική σας.

 

 

 

 

 

4. imeem

Αυτή η επίσημη εφαρμογή από τους φανατικούς του imeem επιτρέπει να ενσωματώσει imeem προφίλ σας με το Facebook, αλλά μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη, ακόμη και αν δεν περνάτε πολλές ωρες στο imeem. Μετά την προσθήκη του app μπορείτε να προσθέσετε τραγούδια, βίντεο, καθώς και λίστες αναπαραγωγής στο προφίλ σας αλλά και τα κομμάτια  που έπαιξαν περισσότερο αυτόν τον μήνα, ή να προσθέστε οποιοδήποτε κομμάτι με την επικόλληση τουURL του στο Facebook app. Μπορείτε επίσης να δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας στο imeem και να διαχειριστείτε το προφίλ σας μέσα από το app.
 

 
 
 

3. Pandora

Αν χρησιμοποιείτε ήδη το Pandora, τότε το επίσημο app του θα σας βοηθήσει να ενσωματωθούν αυτα που ακούτε με το Facebook. Μπορείτε να ρυθμίσετε είτε μια πλαϊνή μπάρα  με λεπτομέρειες από αυτα που ακούτε ή να το προσθέσετε αυτό μια νέα καρτέλα στο προφίλ σας. Δειξτε τους τελευταίους σας σταθμούς, τους αγαπημένους καλλιτέχνες και τραγούδια στους Facebook φίλους σας, ή δημιουργείστε νέους σταθμούς κατευθείαν μέσα από το app. Μπορείτε επίσης να δείτε τι ακούνε οι Facebook φίλοι σας.
 

 

 

 

2. Share Song

Από τους λάτρεις Grooveshark. Η εφαρμογή share song είναι μία από αυτές τις απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές εφαρμογές που σας επιτρέπει απλώς να βρείτε κα να μοιραστείτε μουσική εύκολα. Απλά ψάξτε για το κομμάτι που θέλετε να ακούσετε ή να μοιραστείτε, και αν υπάρχει σε 8 + εκατομμύρια τραγούδι βάση δεδομένων του Grooveshark μπορείτε να το κάνετε post στο προφίλ σας ή να το στείλετε άμεσα με φίλους.
 

 


1. iLike

 

Αν και είναι ιδιοκτησία του MySpace. Υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μουσικής στο Facebook για κάποιο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να ακούσετε τραγούδια και να τα κάνετε post στο προφίλ σας, να διαβάσετε μουσικά νέα και ενημερώσεις,  και να ενημερωθείτε για τις συναυλίες που γίνονται κοντά σας.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε