Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι Black Friday προσφορές με μια λέξη: HUAWEI

Οι Black Friday προσφορές με μια λέξη: HUAWEI

Γκλινγκ ένα e-mail εδώ. Γκλινγκ ένα sms εκεί. Μπροστά σας μια διαφήμιση. Παντού μια φράση: Black Friday προσφορές.

Ναι, αλλά ποιος έχει τις πρόσφορές που να συνδυάζουν τιμή και ποιότητα; Value for money είναι το moto σας και το απόλυτο ζητούμενο.

Γιορτές πλησιάζουν και ήδη ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Όχι για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά… αργούν αυτά ακόμα. Αλλά όλο και κάποια Κατερίνα έχετε στη ζωή σας. Κάποιον Στέλιο, κάποιον Νίκο και κάποια Νικολέττα, κάποια Άννα. Τι δώρο θα πάρετε; Κι αν όχι τώρα που έρχεται Black Friday, πότε;

Είναι ευκαιρία η Black Friday, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις τις ευκαιρίες…

Πάρτε για παράδειγμα τη HUAWEI. Πολλές προσφορές, μεγάλη ποικιλία και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Ειδικά αν είστε λάτρεις της τεχνολογίας ή ψάχνετε να αγοράσετε smartphone, μόλις βρήκατε τον προορισμό σας. HUAWEI it is και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτή την επιλογή. Οι κυριότεροι δυο «ακούν» στο “Nova Y90” και “Nova Y70”.

Ανάλογα με το τι ψάχνετε, μπορείτε να αποφασίσετε. Κι αν δυσκολεύεστε, εδώ είμαστε να σας βοηθήσουμε…

Nova Y90

Το κινητό που ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη. Ξεκάθαρα!

Η FullView 6,7 ιντσών HUAWEI Edgeless οθόνη του, με το εξαιρετικά στενό περιθώριο, σας χαρίζουν 94% αναλογία οθόνης προς σώμα. Η τεράστια οθόνη του (270 Hz touch sampling rate και 90 Hz9 ρυθμό ανανέωσης) κάνει το σερφάρισμα και το παιχνίδι την απόλυτη εμπειρία.

Εκτός από τη μεγάλη οθόνη, το Nova Y90 διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh3 μπαταρία ενισχύεται περαιτέρω από την τεχνολογία HUAWEI SuperCharge 40W, η οποία εκτοξεύει τη φόρτισή σας στο 50% σε μόλις 30 λεπτά.

Τι σημαίνει αυτό; 12 ώρες περιήγηση στο Tik Tok και φόρτιση σε λίγα λεπτά, για να κάνετε μόνο ένα μικρό διάλειμμα…

Έχει επίσης τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης των 128 GB και είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα AI 50MP στην πίσω πλευρά, που υποστηρίζει καινοτόμες λειτουργίες όπως Super Night Mode, βίντεο διπλής προβολής και AI Snapshot, για να βγάζετε τις φωτογραφίες που σας αξίζουν, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Με προηγμένη κατασκευή και όμορφο design, όπου κυριαρχεί η κλασική σχεδίαση Space Ring της HUAWEI, το Nova Y90 είναι ένα smartphone με μια αίσθηση συμμετρίας, μέρος μιας σειράς από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά…

Nova Y70

Κι αν τα παραπάνω μπορεί να μην ταιριάζουν στα «θέλω» σας, no worries. Η HUAWEI έχει φροντίσει να έχετε επιλογές. Μια απ’ αυτές το Nova Y70.

Το smartphone που συνδυάζει την τεχνολογία με τη μόδα και την αξιόπιστη διαδραστική εμπειρία. Κληρονόμησε το εξαιρετικό DNA της σειράς nova Y.

Συγκεντρώνοντας μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης FullView 6,75 ιντσών.

Ένα από τα μεγάλα ατού του N70 είναι η μπαταρία του. Αυτή που θα… ξεχάσετε. Γιατί θα ξεχνάτε να τη φορτίζετε. Γιατί με μπαταρία 6000mAh, το HUAWEI Nova Y70 χρειάζεται φόρτιση δύο φορές την εβδομάδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 12 ώρες όταν η μπαταρία είναι στο 5%!

Ακόμη κι όταν χρειαστεί τελικά να το φορτίσετε, το HUAWEI SuperCharge 22,5 W θα σας δώσει 3 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με μόλις 10 λεπτά φόρτιση!

Το HUAWEI Nova Y70 διαθέτει τριπλή AI κάμερα που είναι τόσο προσαρμόσιμη όσο που προκαλεί δέος. Ένα άγγιγμα του κλείστρου είναι το μόνο που χρειάζεται για να αποτυπώσετε ένα μακρινό τοπίο, ένα ανεκτίμητο πορτρέτο.

Κι αν αγαπάτε τις selfies, η 8 MP κάμερα και το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης εξομαλύνουν το δέρμα και τονίζουν βασικά χαρακτηριστικά, ώστε να απολαμβάνετε πάντα τη λάμψη σας!

Όσο για τη χωρητικότητα; Όρεξη να έχετε να το… γεμίσετε! Με 128 GB και 512 GB Micro SD επεκτάσιμη αποθήκευση, δεν θα έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε

Αυτή τη Black Friday, στη HUAWEI υπάρχουν πολλές προσφορές. Είπαμε, ποικιλία. Και μάλιστα για κάθε σας ανάγκη.

Θα βρείτε το MateBook D16, το πρώτο laptop με τεράστια οθόνη 16 ιντσών, που παραμένει ελαφρύ και λεπτό και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της νέας εποχής της εξ αποστάσεως εργασίας και εκπαίδευσης, τουλάχιστον 150 ευρώ φθηνότερα.

Το P50 Pro, το smartphone που είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της HUAWEI, για φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρειες και χρώματα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και με υψηλή ευκρίνεια σε μακρινές αποστάσεις, σας περιμένει με έκπτωση που ξεπερνά κάθε φαντασία, έως 400 ευρώ!

Θέλετε το Watch GT3 Active, το ρολόι που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητά σας; Μπορείτε να το αποκτήσετε έως και 70 ευρώ φθηνότερα, ενώ αν προτιμάτε το Watch GT2, η έκπτωση μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ευρώ!

Αν εκείνο που ψάχνετε είναι ένα εξελιγμένο tablet, το MatePad 10.4, με τον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, τον εξαιρετικά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 127GB και τη μνήμη των 6GB, μπορείτε να το βρείτε σε έκπτωση μεγαλύτερη των 80 ευρώ.

Τι αν θέλετε καινούργια ακουστικά, τα Freebuds 4i με ενεργό noise cancellation και 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, θα τα βρείτε στην εκπληκτική τιμή των 59 ευρώ!

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της HUAWEI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις