Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις το Internet στο σπίτι σου; Δες εδώ 3 απλά βήματα

Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις το Internet στο σπίτι σου; Δες εδώ 3 απλά βήματα

Internet. Πως ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς αυτό; Τόσο σημαντικό πλέον για την καθημερινότητά μας. Όλα εκεί. Ενημέρωση, χρήσιμες πληροφορίες, σειρές, ταινίες, η επικοινωνία με φίλους, ακόμη και η τηλεργασία (που… ρίζωσε), όλα εξαρτώνται από το Internet.

Φανταστείτε λοιπόν τι… εφιάλτης είναι να μην μπορείς να έχεις καλό Internet στο σπίτι σου. Ή (ακόμα χειρότερα) να έχεις Internet στο μισό σπίτι και να μη… «στρίβει» στο υπόλοιπο. Να πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένο χώρο δηλαδή για να μπορείς να δουλέψεις ή να κάνεις βιντεοκλήση ή να δεις σειρές και ταινίες.

Να είσαι στο γραφείο ή στο σαλόνι και το Internet να πηγαίνει σφαίρα, να πηγαίνεις λίγο πιο πέρα και τα πράγματα να… ζορίζονται και στο βάθος του σπιτιού να μην πιάνει τίποτα!

Και μη νομίζετε ότι φταίει πάντα η ταχύτητα του Internet. Μπορεί να έχεις 100αρα γραμμή αλλά το πρόβλημα να παραμένει. Πολλές φορές μπορεί να φταίει για παράδειγμα η καλωδίωση του σπιτιού ή ακόμη και η διακόσμηση, οι ιδιαιτερότητες του χώρου, η ποιότητα των υποδομών, οι ρυθμίσεις των συσκευών. Όλα αυτά μπορεί να επηρεάζουν.

Τι γίνεται τότε;

Η λύση είναι απλή και λέγεται COSMOTE Home Connect. Είναι η νέα αποκλειστική υπηρεσία της COSMOTE για καλύτερο Internet στο σπίτι!

Πως γίνονται όλα; Φροντίζει η COSMOTE και γι’ αυτό. Εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών καλύπτει ένα πακέτο τεχνολογικών εργασιών και παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σπιτιού, ώστε να βοηθήσει τους συνδρομητές να βελτιώσουν τις υποδομές εντός του κτιρίου τους.

Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της υπηρεσίας COSMOTE Home Connect, προσφέρει υποστήριξη άμεσα και δια ζώσης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Επιπλέον, σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι παρέχεται εγγύηση ενός έτους για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υπηρεσίας.

Οι τεχνολογικές εργασίες του COSMOTE Home Connect περιλαμβάνουν:

  • Εργασίες υποδομής που αφορούν στην εγκατάσταση/επιδιόρθωση του εσωτερικού δικτύου Ethernet (LAN) και της εσωτερικής/εξωτερικής καλωδίωσης του κτιρίου έως το router, καθώς και την κατασκευή καλωδίωσης δικτύου Internet και δεδομένων (data)
  • Παροχή/εγκατάσταση/παραμετροποίηση και αποκατάσταση του δικτυακού εξοπλισμού (IAD, router, powerplugs, repeaters κ.λπ.), για να έχει Internet κάθε σημείο του σπιτιού
  • Παροχή/εγκατάσταση και ρύθμιση των ασύρματων συσκευών του σπιτιού

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να αξιοποιήσουν τα οφέλη της νέας υπηρεσίας, μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα υπηρεσία COSMOTE Home Connect. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις