Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

realme 9 Pro Series, η απόλυτη «προσιτή πολυτέλεια»

realme 9 Pro Series, η απόλυτη «προσιτή πολυτέλεια»

Η realme 9 Pro Series έρχεται στην ελληνική αγορά για να αλλάξει τα δεδομένα. Τα πιο multitasking κινητά στην πιο προσιτή τιμή είναι εδώ, με έναν πραγματικά εντυπωσιακό σχεδιασμό, απίστευτη εργονομία, δυνατές επιδόσεις και μία κορυφαία κάμερα και ανάλυση για κάθε απαιτητικό χρήστη.

Από το 2018 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, η realme δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει.

Η realme μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθώς φέτος παρουσιάζει τη νέα realme 9 Pro Series, που περιλαμβάνει τα smartphone ναυαρχίδες realme 9 Pro & realme 9 Pro + και μας αποδεικνύει ότι είναι τα πιο multitasking κινητά στην πιο προσιτή τιμή.

Εντυπωσιακός σχεδιασμός

Τα νέα realme 9 Pro & realme Pro + είναι τα πιο λεπτά κινητά στην κατηγορία τους με πάχος μόλις 7,99mm, κάνοντας τα ιδανικά για πολύωρη χρήση και bringe watching καθώς έχουν πολύ άνετο κράτημα στο χέρι.

Ακολουθώντας το μοναδικό σχεδιασμό του realme 8i “capture the light”, τα κινητά realme 9 Pro Seriesπαρουσιάζουν το πρώτο Stereo Prism σχέδιο παίζοντας με το φως και τη σκιά.

Το χρώμα Sunrise Blue, μετατρέπει το realme 9 Pro + στο πρώτο κινητό χαμαιλέων καθώς χάρη στην τεχνική της φωτοτροπίας, μέσα σε 3 δευτερόλεπτα το πίσω κάλυμμα αλλάζει τελείως χρώμα από μπλε σε κόκκινο, όταν εκτεθεί σε υπεριώδες ή ηλιακό φως. Όταν δεν εκτίθεται στο φως του ήλιου, η αλλαγή χρώματος εξασθενεί σε 2 με 5 λεπτά.

Ένα, επίσης, πολύ δυνατό τους χαρακτηριστικό είναι η εντυπωσιακή οθόνη που προσφέρει ιδιαίτερη εμπειρία θέασης με οθόνη 90 Hz Super AMOLED στο 9 Pro + και Ultra Smooth Display στα 120Hz για το 9 Pro, με ταχύτητα ανανέωσης σε βίντεο αλλά και παιχνίδια.

Κορυφαία κάμερα

Τα κινητά realme 9 Pro Series διαθέτουν κορυφαία κάμερα και ανάλυση. Το realme 9 Pro + διαθέτει την flagship κάμερα Sony IMX766 OIS με ανάλυση 50MP (και αντίστοιχα κάμερα 64MP με νυχτερινή λειτουργία Nightscape το realme 9 Pro) για εξαιρετική ποιότητα τόσο σε φωτογραφίες, όσο και σε βίντεο χάρη σε ένα τριπλό σύστημα κάμερας στην οπίσθια πλευρά της συσκευής, που αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητες του αισθητήρα της Sony συνδυάζοντάς το με επιπλέον δυνατότητες όπως, για παράδειγμα, το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που διαθέτει.

Το Street Photography 2.0 είναι το λογισμικό της realme που απογειώνει τις φωτογραφίες και τα βίντεο, με μεγάλη καθαρότητα και ιδιαίτερες επιδόσεις σε νυχτερινές λήψεις με τη λειτουργία Nightscape.

Δυνατές επιδόσεις

Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 920 5G στο 9 Pro + εξασφαλίζει μεγάλη ταχύτητα τόσο στη λειτουργία της συσκευής, τα παιχνίδια όσο και τις λήψεις «μεγάλων» αρχείων. Προσφέρει τον τέλειο ήχο και μοναδικά γραφικά χαρίζοντας μια υπέροχη εμπειρία παρακολούθησης , gaming και γενικότερα multitasking.

Στο 9 Pro, o Snapdragon 680 Processor, που είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του, αναπτύσσει μοναδικές ταχύτητες σε συνδυασμό με τα 6GB μνήμης και την πολύ γρήγορη φόρτισή της αρκετά μεγάλης μπαταρίας των συγκεκριμένων smartphone και τη λειτουργία τους σε δίκτυα 5G κάνοντάς τα την ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη.

Ασφάλεια

Σε ότι αφορά την ασφάλεια, τα realme 9 Pro series ακολουθούν την πεπατημένη του δακτυλικού αποτυπώματος με ένα επιπλέον μοναδικό χαρακτηριστικό: τη μέτρηση των καρδιακών παλμών. Περνώντας το δάχτυλο από τον αισθητήρα για την αναγνώριση του αποτυπώματος το τηλέφωνο μετράει τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία λογικής smartwatch.

Αυτονομία

Η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση στα 60W Super Dart για το realme 9 Pro + και 33W για το realme 9 Pro, καταφέρνει να φορτίζει τη συσκευή στο μισό χρόνο και να προσφέρει ώρες αυτονομίας. Η αρκετά μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία για αυτήν την κατηγορία, φθάνει στα 4500mAh στο realme 9 Pro + & 5000 mAh στο realme 9 Pro, δίνοντας στο χρήστη μεγάλη αντοχή ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Επιδόσεις VS κόστους

Τα smartphone ναυαρχίδες της σειράς realme 9 Pro Series είναι ότι πιο εξελιγμένο στην κατηγορία τους με μοναδικές ταχύτητες και αξιοθαύμαστες επιδόσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές για τόσο multitasking smartphones.

Για το realme 9 Pro η τιμή ανέρχεται στα 349 ευρώ για την έκδοση με 6 GB μνήμη και 128 GB αποθηκευτικό χώρο και στα 379 ευρώ για εκείνη με 8 GB μνήμη και 128 GB αποθηκευτικό χώρο και αντίστοιχα για το realme 9 Pro + στα 429 ευρώ για την έκδοση με 6 GB μνήμη και 128 GB αποθηκευτικό χώρο.

Ενώ, για όσους προπαραγγείλουν το realme 9 Pro  & 9 Pro + μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, το κόστος απόκτησης μειώνεται στα 319 (6/128) /349 (8/128) ευρώ και αντίστοιχα για το realme 9 Pro + στα 379 ευρώ (6/128).

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις