Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

realme GT NEO 2: Καιρός για κάτι ΝΕΟ!

realme GT NEO 2: Καιρός για κάτι ΝΕΟ!

Το ολοκαίνουριο realme GT NEO 2 ήρθε για να μείνει! Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone στον κόσμο, επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική αγορά με ένα νέο, προηγμένης τεχνολογίας κινητό που θα ταράξει τα νερά στον χώρο των smartphone. Το realme GT NEO 2 είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της τεχνολογίας, καθώς συνδυάζει απίστευτο σχεδιασμό και κορυφαίες επιδόσεις.

Το realme GT NEO 2 έρχεται εξοπλισμένο με Snapdragon 870 5G, τον τελευταίο επεξεργαστή σειράς 8 από την Qualcomm και διαθέτει πυρήνα A77 Prime Core 3,2 GHz που λειτουργεί χωρίς καμία ανησυχία ακόμα και την πιο απαιτητική εφαρμογή.

Η 120Hz E4 AMOLED Οθόνη του GT NEO 2 διαθέτει φωσφορίζον υλικό Samsung E4, που συγκριτικά με το E3, μειώνει αισθητά την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής περίπου κατά 15%. Επίσης, το realme GT NEO 2 διαθέτει τεχνολογία Dynamic RAM Expansion (DRE), προσφέροντας στους χρήστες του επιπλέον μνήμη RAM. Μέσω της τεχνολογίας DRE, η υπάρχουσα μνήμη RAM 12 GB μπορεί να επεκταθεί επιπλέον έως και τα 19 GB!

Το σύστημα ψύξης Stainless Steel VC Cooling Plus που διαθέτει, αποτελείται κατά βάση από μία μεγάλη πλακέτα από ανοξείδωτο ατσάλι σε δομή 8 επιπέδων με υλικό diamond thermal gel στην CPU και ελέγχει σημαντικά τη θερμοκρασία της συσκευής. Με τη σειρά του, το σύστημα ψύξης κρατά την απόδοση του smartphone σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το realme GT NEO 2 είναι το πρώτο smartphone που χρησιμοποιεί το υλικό diamond gel, ένα τζελ με σωματίδια διαμαντιού, ως στρώμα διάχυσης θερμότητας, καθώς το διαμάντι είναι το ισχυρότερο υλικό στη φύση για τη μεταφορά θερμότητας.

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμα, ότι με την υπερταχεία φόρτιση 65W το realme GT NEO 2 μπορεί να φορτιστεί έως το 100% μόλις σε 36 λεπτά. Η 5000mAh μπαταρία του επιτρέπει στον χρήστη την πολύωρη λειτουργία του και συγκεκριμένα: 33 συνεχόμενες ώρες κλήσεων, 88 συνεχόμενες ώρες μουσικής, 24 συνεχόμενες ώρες βίντεο και 8 συνεχόμενες ώρες συνεχόμενου gaming.

To realme GT NEO 2 κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε δύο χρώματα: NEΟ Πράσινο και NEO Μαύρο και η αρχική του τιμή στα (12/256GB) είναι στα 579€. Από 15 Νοεμβρίου μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου θα υπάρχει δυνατότητα προ-παραγγελίας με special offer στα 529€. Οι πωλήσεις στα φυσικά καταστήματα ανοίγουν με την αρχική τιμή στις 22 Νοεμβρίου.

Με την εκπτωτική περίοδο του Black Friday να είναι προ των πυλών, η realme θα δηλώσει δυναμικά το παρών με προσφορές που θα μείνουν πραγματικά αξέχαστες στο καταναλωτικό της κοινό.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις