Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο προσκήνιο ο Chrome 4

Στο προσκήνιο ο Chrome 4

H πρώτη δοκιμαστική έκδοση του επερχόμενου Chrome 4 είναι γεγονός,

Το Google Chrome είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης ιστού (browser)  που εκτελεί εφαρμογές και ιστοσελίδες με απίστευτη ταχύτητα
Όπως φαίνεται, η Google δουλεύει πυρετωδώς πάνω στον ολοένα και πιο δημοφιλή browser της, προσθέτοντας, αρκετά συχνά, νέες αναβαθμίσεις για τη βελτίωση του Chrome.

Παρόλο που πήρε στην Mozilla περίπου 7 χρόνια να ολοκληρώσει την τελευταία της έκδοση 3.6 του Firefox, η Google βιάζεται να διαθέσει την τέταρτη έκδοση του Chrome μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

Η νέα έκδοση του Chrome επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν log-in στον browser με τον λογαριασμό που διαθέτουν στο Google και να συγχρονίζουν τα bookmarks ποικίλων συστημάτων σε αληθινό χρόνο. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι όταν ένα bookmark προστίθεται στο PC της δουλειάς σας, τότε εμφανίζεται αυτόματα και στο οικιακό σας υπολογιστή.

Η Google υποστηρίζει, οτι υπάρχουν πολλές βελτιώσεις και στην απόδοση του νέου Browser. Οι επικεφαλείς προγραμματιστές της Google, δηλώνουν ότι βελτίωσαν τις μετρήσεις απόδοσης με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνει τόσο την απόδοση όσο οι προηγούμενες εκδόσεις.

Όπως ανακοινώθηκε ο browser θα είναι συμβατός μόνο με τα Windows XP SP2 και Vista, αν και είναι εφικτή η εγκατάστασή του και σε Windows 7 64-bit.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε