Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Στρατηγική συνεργασία BestPrice.gr και Eurobank – Καινοτομία, ασφάλεια και προνόμια για έμπορους και καταναλωτές

Στρατηγική συνεργασία BestPrice.gr και Eurobank – Καινοτομία, ασφάλεια και προνόμια για έμπορους και καταναλωτές

Το BestPrice.gr, η πρώτη και μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης σύγκρισης τιμών σε ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την Eurobank, με στόχο να προσφέρει καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προνόμια σε ελληνικές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και καταναλωτές.

Μέσω της συνεργασίας που στηρίζεται στην κοινή επιδίωξη των δύο εταιρειών για ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές καθώς και παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων οι οποίες προάγουν το ηλεκτρονικό εμπόριο στην χώρα, παρέχονται μια σειρά από νέες δυνατότητες και υπηρεσίες:

  • Δωρεάν ασφάλιση αγορών στους χρήστες του BestPrice.gr σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Eurolife FFH, με τη διαμεσολάβηση της Eurobank. Η ασφάλιση αγορών ισχύει για ηλεκτρονικές παραγγελίες σε πιστοποιημένα καταστήματα από το BestPrice.gr, εφόσον έχει προηγηθεί έρευνα στην πλατφόρμα και φυσικά εγγραφή στο πρόγραμμα από τον καταναλωτή.
  • Δυνατότητα υπολογισμού ενδεικτικού αριθμό δόσεων και ποσό ανά δόση για την αγορά του προϊόντος που ενδιαφέρει τον κάθε καταναλωτή καθώς πλοηγείται στο BestPrice.gr. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν μια πληρέστερη έρευνα αγοράς. Εκτός από την σύγκριση τιμών σε περισσότερα από 3.700 ηλεκτρονικά καταστήματα, οι καταναλωτές θα μπορούν με ένα κλικ να μεταφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της τράπεζας ώστε να ενημερώνονται για τις αντίστοιχες χρηματοδοτικές επιλογές από τη Eurobank
  • Ιδιαίτερα προνομιακή τιμολόγηση για την υπηρεσία eCommerce Gateway από την Worldline Greece και την Eurobank για τα 3.700 συνεργαζόμενα καταστήματα του BestPrice.gr, τα οποία μπορούν αξιοποιήσουν την υπηρεσία για να δέχονται πληρωμές στο e-shop τους. Έτσι ακόμη και το μικρότερο ηλεκτρονικό κατάστημα, παράλληλα με την προβολή στους 4 εκατ. χρήστες του BestPrice.gr, θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε ανταγωνιστικές προμήθειες για πληρωμές που δέχεται από τους πελάτες του διαδικτυακά.
  • Πελάτες της Eurobank που έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και το e-shop τους στο BestPrice.gr απολαμβάνοντας επιπλέον προνόμια και παροχές από την εταιρεία.

Αν και διανύουμε το αρχικό διάστημα λανσαρίσματος των παραπάνω υπηρεσιών, ήδη έχει καταγραφεί έντονο ενδιαφέρον τόσο από καταναλωτές όσο και από ηλεκτρονικά καταστήματα, γεγονός που μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε σε σχεδιασμό ακόμη περισσότερων λύσεων που θα απαντούν σε καθημερινές ανάγκες στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους ακόλουθους συνδέσμους

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις