Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τα νέα smartphone της HUAWEI ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα

Τα νέα smartphone της HUAWEI ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα

Το κινητό, πια, είναι κάτι περισσότερο από μια συσκευή για να μπορούμε να μιλάμε όπου κι αν βρισκόμαστε. Και η HUAWEI το ξέρει πολύ καλά αυτό.

Στην εποχή των smartphone, το κινητό είναι κάτι περισσότερο από ένα τηλέφωνο. Είναι, με λίγα λόγια, η επέκταση του… εαυτού μας.

Είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε γιατί με αυτό μπορούμε να πληρώνουμε, να σερφάρουμε, να επικοινωνούμε, να φωτογραφίζουμε στιγμές και ανθρώπους.

Το κινητό μας είναι εργαλείο δουλειάς, είναι ο προσωπικός γυμναστής μας, η συσκευή που μας… ξυπνά είτε κυριολεκτικά είτε γιατί μας θυμίζει πράγματα που πρέπει να κάνουμε, ραντεβού, δουλειές και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι η συσκευή που «περιέχει» όλη την καθημερινότητα.

Δεδομένων τούτων, το να βρει κανείς το κινητό που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του μοιάζει δύσκολο task…

Όχι πια! Φρόντισε γι’ αυτό η HUAWEI. Με τα νέα μοντέλα της σειράς P, HUAWEI P50 Pro και HUAWEI P50 Pocket αλλά και με το nova 9SE, η εταιρία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Και να κάνει την επιλογή σας εύκολη: ένα απ’ αυτά τα τρία, θα σας καλύψει περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι.

Κι αν θέλετε… ντε και καλά ένα δύσκολο task, ιδού: ποιο από τα τρία μοντέλα σας ταιριάζει;

HUAWEI P50 Pro

Η HUAWEI P Series έχει ταυτιστεί με τη φωτογραφική υπεροχή και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Και από τον κανόνα, δεν εξαιρείται το HUAWEI P50 Pro, ένα κινητό ικανό να σας προσφέρει μια συναρπαστική φωτογραφική εμπειρία.

Μιλάμε για το πιο εξελιγμένο smartphone της HUAWEI από άποψη φωτογραφικών δυνατοτήτων, τη ναυαρχίδα της σειράς, που είναι εδώ για να σας συναρπάσει! Γιατί οι φωτογραφίες που βγάζει είναι επαγγελματικής ποιότητας.

Η πρωτοποριακή κάμερα που διαθέτει, εξασφαλίζει αναβαθμισμένη φωτογραφική ποιότητα. Οι εκπληκτικές του κάμερες θα σας χαρίζουν κάποια από τα καλύτερα καρέ που έχετε δει. Στιγμές από διακοπές, βόλτες, παρέες, γέλια, έρωτες, φιλίες. Ακόμη κι όταν ο φωτισμός δεν θα είναι ο καλύτερος, το HUAWEI P50 Pro θα φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Στο HUAWEI P50 Pro συναντάμε την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς και αισθητήρα multi-spectrum. Χάρη στις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr (με ένα νέο σύστημα Super Colour Filter), True Chroma Engine και Super HDR. Too much information;

ΟΚ, ακούστε αυτό τότε: οι φωτογραφίες που θα βγάλετε με το HUAWEI P50 Pro θα αποτυπώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οδηγώντας σε ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Και οι εικόνες αυτές μπορούν να σας χαρίσουν πολλά, μα πάρα πολλά, likes, shares και ό,τι άλλο… ποθείτε σε instagam, tik tok κτλ.

Το HUAWEI P50 Pro διαθέτει περισκοπικούς φακούς (με έως 100Χ ζουμ), υπερ-ευρυγώνιους φακούς και τεχνολογία σταθεροποίησης ώστε ο χρήστης να μπορεί, χωρίς κόπο, να βγάλει σταθερές, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίας μικρών αντικειμένων ή αντικειμένων που βρίσκονται μακριά από την κάμερα. Υποστηρίζει, επίσης, την τεχνολογία HUAWEI XD Optics μέσω της οποίας διορθώνονται οι οπτικές διαφορές και αποκαθίστανται οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες.

Πέρα από τη φωτογραφία

Φυσικά, το HUAWEI P50 Pro δεν είναι μόνο η κάμερά του! Διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, μπαταρία 4360 mAh, φορτιστή με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης SuperCharge (με ισχύ 66W όταν είναι wired και 55W όταν είναι wireless), για να μην ξεμείνετε… ποτέ. Και για να μπορείτε να κάνετε όλα όσα θέλετε: από το να ανεβάσετε κάτι στο προφίλ σας μέχρι να είστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες, να αλλάζετε apps σε χρόνο dt, να μιλάτε, να δημιουργείτε, να εκφράζεστε.

Και επειδή ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει, διατηρεί και την κομψή και ελαφριά του αίσθηση αλλά και τον εργονομικό σχεδιασμό του. Επιπλέον, διαθέτει μια τρισδιάστατη καμπύλη οθόνη, η οποία υποστηρίζει όλο το P3 χρωματικό φάσμα και μέχρι 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα εξασφαλίζοντας μια ακριβή απόδοση των πραγματικών χρωμάτων.

Με ρυθμό ανανέωσης εικόνας έως και 120 Hz και touch sampling rate 300 Hz, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ανεμπόδιστη και ταχεία οπτική εμπειρία είτε θέλετε να παρακολουθήσετε ένα απλό βίντεο είτε να παίξετε κάποιο παιχνίδι. Ταυτόχρονα, είναι εξοπλισμένο με ηχεία Dual Stereo ώστε ο χρήστης να νιώθει πως «βυθίζεται» σε έναν μοναδικό ηχητικό κόσμο.

Το πρωτοποριακό P50 Pocket

Είναι το αναδιπλούμενο κινητό της HUAWEI και απευθύνεται σε όσους ψάχνουν ποιότητα και πρωτοπορία, αλλά χωρίς εκπτώσεις! Είναι μικρό στο μάτι αλλά… μεγάλο στις επιδόσεις. Και χωράει παντού: σε μικρές τσέπες και τσάντες. Όλα είναι στο χέρι σας. Κυριολεκτικά!

Το HUAWEI P50 Pocket μπορεί να διπλώσει συμμετρικά στα δύο και όταν η συσκευή ξεδιπλώνει, το σύστημα ανυψώνεται ώστε ο χρήστης να έχει στη διάθεσή του μια λεία οθόνη.

Είναι εντυπωσιακά λεπτό και διαθέτει δύο οθόνες. Μέσω της οθόνης προστασίας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε μια σειρά πληροφοριών, να διαχειριστείτε τη μουσική σας όταν η εφαρμογή είναι ανοιχτή, να ελέγξετε το ημερολόγιο, ακόμη και να βγάλετε φωτογραφίες ή βίντεο ή να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις σας.

Η οθόνη OLED 6,9 ιντσών με διάσταση 21:9 και ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz, φέρνει κινηματογραφικές εμπειρίες θέασης και super εικόνα σε ό,τι κι αν κάνετε, από browsing μέχρι streaming και gaming.

Και επειδή η διάρκεια ζωής του κινητού σας είναι πολύ σημαντική, το P50 Pocket διαθέτει μπαταρία 4.000 mAh και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Super Charge 40 W.

Διαθέτει κάτι επίσης πολύ σημαντικό: τη λειτουργία Super Privacy μέσω της οποίας απενεργοποιούνται οι κάμερες, το μικρόφωνο και οι υπηρεσίες GPS όταν το κινητό διπλώνει!

NOVA 9SE

Είστε λάτρεις της φωτογραφίας; Vlogger ή μήπως κάποιος που, απλά, εκτιμά ένα χρηστικό και ταυτόχρονα δημιουργικό κινητό; Όπου κι αν ανήκετε, τα χαρακτηριστικά του HUAWEI nova 9SE σε συνδυασμό με τον γυαλιστερό, λείο και εντυπωσιακά όμορφο σκελετό του, θα σας συναρπάσουν.

Το nova 9SE έρχεται για να κάνει τη διαφορά με μια κάμερα 108 megapixel, με υψηλή ευαισθησία στο φως που βοηθά να τραβά εξαιρετικές φωτογραφίες και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο τελευταίο βάζει το χεράκι της και η λειτουργία Super Night Shot.

Όλοι οι vloggers, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως τη λειτουργία Continuous Front/Rear Recording, η οποία θα τους επιτρέψει την ανεμπόδιστη εναλλαγή από την πίσω στην μπροστινή κάμερα και την αποθήκευση του υλικού ως ένα ενιαίο αρχείο.

Επίσης, χάρη στη λειτουργία Dual-View, μπορείτε να βιντεοσκοπείτε ταυτόχρονα τόσο μπροστά από την κάμερα όσο και πίσω από αυτή. Και όταν θελήσετε αυτό που τραβήξατε να το ανεβάσετε χωρίς να μπείτε σε υπολογιστή, υπάρχει το Petal Clip, που φέρνει στο χέρι σας από αυτοκόλλητα και φόντα μέχρι ειδικά εφέ και φίλτρα για να… ρίξετε τα social media!

To HUAWEI nova 9SE έχει μπαταρία που δεν… παίζεται. Η τεχνολογία HUAWEI SuperCharge 66W, που επιτρέπει τη φόρτιση του κινητού σε ποσοστό 60% μέσα σε μόλις 15 λεπτά και στο 100% σε 36 λεπτά, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο μεγάλα ατού του HUAWEI nova 9 SE.

Μπορεί η τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας να προχωρά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ωστόσο με τα HUAWEI P50 Pro, HUAWEI P50 Pocket και NOVA 9SE θα βρίσκεστε ένα τεχνολογικό βήμα μπροστά, απολαμβάνοντας σήμερα αυτό που οι άλλοι θα αποκτήσουν αύριο…

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook HuaweimobileGR, Instagram huaweimobilegr αλλά και στο Huawei Community.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις