Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

«Το Netflix μου», ένα κεντρικό σημείο για όλες τις σειρές και ταινίες που θέλετε να δείτε

«Το Netflix μου», ένα κεντρικό σημείο για όλες τις σειρές και ταινίες που θέλετε να δείτε

Ανοίξατε ποτέ το Netflix στο τηλέφωνό σας, χωρίς όμως να έχετε χρόνο να ψάξετε κάτι να δείτε; Δεν είστε μόνοι σας.

Το Netflix παρουσιάζει «Το Netflix μου”», ένα προσαρμοσμένο στα γούστα σας κεντρικό σημείο με εύκολες συντομεύσεις, που σας βοηθά να επιλέγετε τι θέλετε να δείτε.

Σε αυτόν τον ειδικό χώρο, που είναι διαθέσιμος σε iOS και Android παγκοσμίως, μπορείτε να δείτε τις λήψεις σας (π.χ. επεισόδια του Quarterback για μια μεγάλη πτήση), τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που σας άρεσαν, εκπομπές και ταινίες που έχετε αποθηκεύσει στη Λίστα μου (π.χ. Heart of Stone, κανείς;), τρέιλερ που έχετε δει, υπενθυμίσεις που ορίσατε, οτιδήποτε έχετε αρχίσει να βλέπετε, ό,τι είδατε πρόσφατα και άλλα πολλά.

Όταν είστε καθ’ οδόν με το τηλέφωνό σας, μεταβείτε απευθείας στην καρτέλα «Το Netflix μου», όπου μπορείτε γρήγορα να επιλέξετε κάτι που έχετε αποθηκεύσει ή κατεβάσει για να δείτε. Μπορείτε βέβαια να επισκεφτείτε την καρτέλα «Αρχική» και άλλες ενότητες της εφαρμογής, για να ανακαλύψετε τον πλήρη κατάλογο των σειρών και ταινιών που διαθέτουμε.

Έχετε υπόψη ότι όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε και λέτε στο Netflix τι σας αρέσει, αποθηκεύοντας για παράδειγμα περισσότερα θρίλερ δράσης στη «Λίστα μου» ή επιλέγοντας «Μου αρέσει» για κάθε σεζόν του Μπρίτζερτον, τόσο περισσότερο περιεχόμενο θα βλέπετε στην καρτέλα «Το Netflix μου».

Αυτή η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε iOS και θα κυκλοφορήσει σε Android στις αρχές Αυγούστου. Εάν διαθέτετε ios και δεν είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία, θα πρέπει να κάνετε update την εφαρμογή του Netflix στο κινητό σας τηλέφωνο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις