Το κλασικό φρουτάκι που… ξέρεις ότι θα απολαύσεις!

Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου. Πόσες φορές έχεις νιώσεις την ίδια «μαγεία», την ίδια ανυπομονησία, τον ίδιο ακριβώς ενθουσιασμό σε πράγματα ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει ή δοκιμάσει στο παρελθόν; Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τα διαχρονικά παιχνίδια.

Παρόλο που τα έχεις δοκιμάσει και γνωρίζεις τις λειτουργίες και την προσέγγιση που πρέπει να τους δώσεις, τα αντιμετωπίζεις ως νέα, ιδιαίτερα και διαφορετικά. Στο άκουσμα της κλασικής version των slots, ξέρεις τι να περιμένεις, αλλά όπως την πρώτη φορά, θέλεις να το… ανακαλύψεις!

Το νέο «διαμάντι» της 1Χ2 έφτασε!

Η εικόνα των παλιών κλασικών καζίνο που έχεις στο μυαλό σου επιστρέφει. Το ολοκαίνουριο slot “Reel Diamonds” του γνωστού παρόχου «1Χ2 Gaming» προκαλεί ένα νοσταλγικόdéjà vu σε όλους εμάς, που έχουμε ταυτίσει τον κουλοχέρη με σύμβολα όπως, τα κεράσια, τα πορτοκάλια, τα λεμόνια και κάθε είδους φρούτα, απ’ όπου και πήραν την ελληνική ονομασία τους τα αγαπημένα παιχνίδια.

Πρόκειται για ένα slot παλιάς κοπής, που περιορίζει τις τεχνολογικές επεμβάσεις οι οποίες  θα αφαιρούσαν από την εμπειρία τις νοσταλγικές νότες του κλασικού. Με διάταξη 5×3 και 10 ενεργές γραμμές πληρωμής σε κάθε περιστροφή, το “Reel Diamonds” είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις να συναντήσεις και να ξαναζήσεις.

Πρέπει να παραδεχτούμε, ωστόσο, ότι παρά το basic old profile το συγκεκριμένο σλοτ έχει ακολουθήσει μηχανιστικά την τωρινή εποχή με ανανεωμένες πινελιές, κρύβοντας σημαντικές εκπλήξεις. Για παράδειγμα, το jackpot, που αποφέρει 3.100x του πονταρίσματος εφόσον «σκάσει», αλλά και οι επιπλέον πολλαπλασιαστές, σε «συμμαχία» με τα scatter σύμβολα, που ενδέχεται να εμφανιστούν ταυτόχρονα στους κυλίνδρους 1, 3 και 5. 

Διαχρονική αξία πάντα και παντού

Το “Reel Diamonds” είναι κυριολεκτικά αυτό που περιμένεις να δεις, με τη διαφορά ότι δε χρειάζεται να κλειστείς (και να ήθελες δεν μπορείς) σε καζινικά στέκια, αλλά να το απολαύσεις όπου και όποτε θέλεις σε όλες τις συσκευές σου. Είναι ένα παιχνίδι που ακολουθεί πιστά την υπογραφή του κλασικού. Εν ολίγοις, ξέρεις τι θα συναντήσεις και κυρίως, ξέρεις ότι θα το απολαύσεις! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης διακρίνει για πρώτη φορά τους προκαρκινικούς πολύποδες

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης διακρίνει για πρώτη φορά τους προκαρκινικούς πολύποδες

Γερμανικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για πρώτη φορά διακρίνει στις αξονικές κολονογραφίες ποιοι πολύποδες του εντέρου είναι προκαρκινικοί και ποιοι όχι. Τεράστια συμβολή στο επίτευγμα έχουν ... Διαβάστε περισσότερα
ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

Μια καλή χρονιά με υψηλές επιδόσεις. Δίπλα στον πελάτη παρά τις δυσκολίες, με αποτελεσματικότητα και ισχυρά αντανακλαστικά. Προσαρμοστικότητα και ευελιξία επέδειξε το 2020 η εταιρεία ... Διαβάστε περισσότερα
Οι γίγαντες της τεχνολογίας καθιερώνουν έναν κώδικα ορθών πρακτικών για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης

Οι γίγαντες της τεχνολογίας καθιερώνουν έναν κώδικα ορθών πρακτικών για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης

Οι διεθνείς γίγαντες της τεχνολογίας που έχουν παρουσία στην Αυστραλία, ανακοίνωσαν σήμερα, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης, έναν κώδικα ορθών πρακτικών που έχει στόχο να μειωθεί ... Διαβάστε περισσότερα
Αυστραλία: Το Facebook «έριξε μαύρο» στις ειδήσεις – Συνεχίζεται η κόντρα για την επιβολή τέλους

Αυστραλία: Το Facebook «έριξε μαύρο» στις ειδήσεις – Συνεχίζεται η κόντρα για την επιβολή τέλους

Από το πρωί της Πέμπτης (18/2) οι Αυστραλοί χρήστες του Facebook δεν μπορούν να επισκεφθούν συνδέσμους πληροφόρησης τοπικών ή διεθνών μέσων ενημέρωσης. Το ίδιο ισχύει ... Διαβάστε περισσότερα