Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Nintendo Switch έρχεται στις 3 Μαρτίου στην Ελλάδα!

Το Nintendo Switch έρχεται στις 3 Μαρτίου στην Ελλάδα!

Η πολυαναμενόμενη κονσόλα της Nintendo θα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά καταστήματα από τις 3 Μαρτίου και όσοι θέλουν μπορούν να την δουν πρώτοι 

Το “Nintendo Switch” είναι μια μοναδική παιχνιδομηχανή που μπορεί και συνδέεται στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα αν θες μπορείς να την πάρεις μαζί σου εύκολα και να συνεχίσεις το παιχνίδι από το δρόμο.

Στις 3 Μαρτίου το “Switch”, έρχεται στην Ελλάδα και αν θες να είσαι από τους πρώτους που θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία gaming, μπορείς να πας στο ειδικό launch event που διοργανώνεται την Παρασκευή 3 Μαρτίου, από τις 11:00 πμ. μέχρι τις 06:00 μμ., στο “The Loft” και να δεις από κοντά τη νέα κονσόλα της Nintendo και φυσικά να παίξεις τα μερικά από τα νέα παιχνίδια πολύ πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Ανάμεσα στα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στο event θα είναι το “The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, το Mario Kart 8 Deluxe, το ARMS, το Splatoon 2, το Snipperclips, το Super Bomberman R,  το Just Dance 2017, το Ultra Street Fighter II και το Skylanders.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε