Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Το Nintendo Switch ήρθε στην Ελλάδα!

Το Nintendo Switch ήρθε στην Ελλάδα!

Η πολυαναμενόμενη κονσόλα της Nintendo είναι διαθέσιμη σε όλα τα ελληνικά καταστήματα και πλέον το παιχνίδι δεν θα είναι μόνο από τον καναπέ του σπιτού μας

Το “Nintendo Switch” είναι μια μοναδική παιχνιδομηχανή που μπορεί και συνδέεται στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα αν θες μπορείς να την πάρεις μαζί σου εύκολα και να συνεχίσεις το παιχνίδι από το δρόμο.

 
Από τις 3 Μαρτίου το “Switch”, κυκλοφορεί στην Ελλάδα και θα αλλάξει τον τρόπο αλλά και τα μέρη που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε videogames αφού μπορείς πλέον να παίξεις όπου και αν βρίσκεσαι, μόνος ή και με τους φίλους σου αφού τα νέα χειριστήρια μπορούν και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες, κάθε φορά, του χρήστη.

Τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για την ώρα είναι το “The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, το Snipperclips και το 1-2 Switch.

 
Tο επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε το Mario Kart 8 Deluxe, το ARMS, το Splatoon 2, το Snipperclips, το Super Bomberman R,  το Just Dance 2017, το Ultra Street Fighter II και το Skylanders και πολλά ακόμα. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε