Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το Pokemon Go έφυγε, το Pokemon Duel ήρθε!!

Το Pokemon Go έφυγε, το Pokemon Duel ήρθε!!

Μετά τον χαμό που έγινε με τον Pokemon Go η εταιρία “Pokemon Company” αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι Pokemon.

Το Pokemon Duel είναι το νέο παιχνίδι Pokemon που κυκλοφορεί για Android και iOS συσκευές και αρχικά είχε κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία πριν περίπου ένα χρόνο με τίτλο Pokemon Comaster. 
Όπως και το Pokemon Go, το Pokemon Duel μπορεί να απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο αλλά δεν θα σας σηκώσει από τον καναπέ σας μιας και το παιχνίδι είναι περισσότερο στρατηγικής και θυμίζει πολύ το Clash Royale.
Ο παίχτης έχει στη διάθεσή του ένα deck με κάρτες Pokemon και καλείται να αντιμετωπίσει σε πραγματικό χρόνο κάποιον άλλον παίχτη με σκοπό να πάει να προστατεύσει την περιοχή του και να κατακτήσει εκείνη του αντιπάλου. Με κάθε νίκη ο παίχτης κερδίζει νέες κάρτες, πόντους και διάφορα άλλα δωράκια τα οποία θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια να εξελίξει τα Pokemon του και να ανέβει στην κορυφή του Pokemon league.

Το παιχνίδι είναι δωρεάν σε όλους ενώ όσοι θέλουν μπορούν να επενδύσουν, εκτός από χρόνο, και χρήματα για την αγορά διάφορων αντικειμένων.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε