Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Το Sex.com προς πώληση και πάλι!

Η διαδικτυακή διεύθυνση, Sex.com ένας από τις παγκοσμίως πιο επιθυμητές διευθύνσεις είναι για ακόμα μία φορά προς πώληση, με τους ιδιοκτήτες της LLC Escom να βρίσκονται σε αποκλεισμό.

Η διεύθυνση sex.com έχει καταφέρει με τα χρόνια, να δημιουργήσει ένα τεράστιο ποσό μεσα απο τις διαμάχες, μέχρι που αγοράστηκε την τελευταία φορά για το επιβλητικό ποσό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων απο τον Gary Kremen.

Ο Gary Kremen, είναι γνωστός ως ο ιδρυτής της γνωστής διεύθυνσης match.com,  πλήρωσε τα χρέη μετά απο διαμάχες με τον απατεώνα Stephen Cohen, που έκανε εκατομμύρια κατά τη διάρκεια της άνθησης των dotcom.

Η Απάτη

Ο Cohen είχε αποκτήση τον έλεγχο της σελίδας πείθοντας έναν υπάλληλο της Network Solutions να αλλάξει την κυριότητα του χώρου με ένα ψεύτικο φαξ.

Τον Νοέμβριο του 2000, το δικαστήριο αποφάσισε ότι Kremen είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης της σελίδας και του έδωσε το ποσό απο τα κέρδη που ήταν 65 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που έκανε τον Cohen να φύγει απο τις ΗΠΑ και τελικά να φυλακιστεί με την επιστροφή του.

Η Escom LLC αγόρασε το όνομα το 2006 αλλά παρά το γεγονός ότι είχε έναν από τους πιο πολύτιμους online τομείς, η εταιρεία το άφησε λόγω οικονομικών προβλημάτων και είναι πλέον απίθανο να βρεί τα χρήματα που πρέπει να πληρώσει για να ξαναποκτήσει τον έλεγχό της.

Όποιος θέλει λοιπόν μπορεί να αγοράσει την διεύθυνση αυτή αφου όμως πρώτα αναλογιστεί αν ο κόσμος πληκτρολογεί ακόμα sex.com στην γραμμή διευθύνσεων του Browser….

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε