Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το smartwatch που υπενθυμίζει στον κάτοχο να πλένει τα χέρια του κι όχι μόνο (pic)

Το smartwatch που υπενθυμίζει στον κάτοχο να πλένει τα χέρια του κι όχι μόνο (pic)
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ένα smartwatch διαφορετικό από τα άλλα! Αυτό το έξυπνο ρολόι υπενθυμίζει στον χρήστη το πλύσιμο των χεριών και μετρά τη θερμοκρασία.

Η συνεχής παρακολούθηση της υγείας και η διασφάλιση της καλής φυσικής κατάστασης βρίσκονται πλέον σε πρώτο πλάνο στη σειρά smartwatch HUAWEI Watch 3 Series. Αυτό ανακοίνωσε την Τρίτη (22.06.2021) η εταιρία, με την ευκαιρία της διάθεσης των δύο νέων μοντέλων της συγκεκριμένης σειράς.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τα δύο νέα έξυπνα ρολόγια προσφέρουν στους καταναλωτές μία έξυπνη και φιλική εμπειρία με βελτιωμένη αλληλεπίδραση, ανεξάρτητη συνδεσιμότητα και διασύνδεση, για κάθε σενάριο χρήσης της καθημερινότητάς. Εκτός από τις επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης – που αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό των wearables της HUAWEI – και την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα δύο νέα έξυπνα ρολόγια της σειράς HUAWEI Watch 3 διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος.

Με νέες δυνατότητες και ευκολίες, όπως η αναγνώριση πτώσης αλλά και η υπενθύμιση να πλένετε τα τα χέρια σας , τα νέα έξυπνα ρολόγια θα βοηθήσουν τους χρήστες να έχουν ακόμα καλύτερο έλεγχο της υγείας τους με μία απίστευτη φιλική εμπειρία χρήσης.

Smartwatch υψηλής ακριβείας

Χάρη σε αισθητήρες αφής υψηλής ακρίβειας, οι χρήστες μπορούν να κάνουν μεγέθυνση και σμίκρυνση των εικόνων και να περιηγηθούν με ακρίβεια στις επιλογές του μενού. Το νέο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS με τα οποία οι συσκευές είναι εξοπλισμένες εισάγει επίσης ένα νέο περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη, το οποίο παρουσιάζει τις εφαρμογές εκκίνησης σε «grid», και σε συνδυασμό με την περιστρεφόμενη 3D κορώνα προσφέρει μια πιο ομαλή και διαισθητική εμπειρία χρήσης.

Η σειρά HUAWEI Watch 3 έρχεται επίσης με προεγκατεστημένο το AppGallery, όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές τρίτων. Όταν ταξιδεύουν, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τη σειρά HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό τους και να δουν πληροφορίες για ταξί ή για την πτήση τους σηκώνοντας απλά τον καρπό τους, γλιτώνοντας έτσι την ταλαιπωρία του να πρέπει να βγάλουν από την τσέπη ή την τσάντα τους το smartphone, ενώ είναι φορτωμένοι με αποσκευές3.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι προπαραγγελίες για τη νέα HUAWEI Watch 3 Series (HUAWEI Watch 3 & HUAWEI Watch 3 Pro) ξεκίνησαν με δώρο ένα ζευγάρι wireless ακουστικά με Active Noise Cancellation.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις