Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Το Twitter κάνει νέες περικοπές!

Το Twitter κάνει νέες περικοπές!

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Twitter, ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το 3ο οικονομικό τρίμηνο και αν και καλύτερα από τις προβλέψεις τα προβλήματα παραμένουν.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του 3ου οικονομικού τριμήνου, ο jack Dorsey, CEO του Twitter, ανακοίνωσε οτι η εταιρία θα αναγκαστεί κάνει απολύσεις της τάξης του 9% του εργατικού δυναμικού μιας και τα έσοδα του Twitter δεν αναπτύχθηκαν όσο θα έπρεπε.
Συγκεκριμένα τα έσοδα του Twitter ενισχύθηκαν περίπου 8% σε 616 εκατ. δολάρια, νούμερο που ξεπέρασε την πρόβλεψή της για έσοδα 590 με 610 εκατ. δολαρίων όταν ο αριθμός αυτός πέρυσι ήταν 58% και το προηγούμενο τρίμηνο ήταν 20%.
Επίσης και η βάση των ενεργών χρηστών του αυξήθηκε κατά 3% σε 317 εκατ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως κατά μέσο όρο το τρίτο τρίμηνο, από 313 εκατ. το δεύτερο τρίμηνο ξεπερνώντας τις προβλέψεις των αναλυτών που το ήθελαν να είναι στους 316,3 εκατ. μηνιαίως ενεργούς χρήστες.
Είναι γνωστό οτι το Twitter εδώ και πάρα πολύ καιρό προσπαθεί να βρει τρόπους εσόδων όμως δεν τα έχει καταφέρει ενώ η τελευταία κίνηση για την εύρεση αγοραστών μπορεί να ανέβασε λίγο την αξία της μετοχής του όμως τελικά δεν απέδωσε καρπούς.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε