Τεχνολογία

Του χρόνου έρχονται τα Windows 8;

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου της Microsoft τα Windows 8 μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2012.

Σε συνέδριο για προγραμματιστές που έγινε στην Ιαπωνία, ο υπεύθυνος της Microsoft, μίλησε για την νέα έκδοση των Windows και μάλιστα αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι η έκδοση αυτή θα ονομάζεται Windows 8.

Επίσης αποκάλυψε οτι όσο προχωράει η χρονιά, θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τα Windows 8, οπότε δεν αποκλείεται μέσα στο 2012 να τα δούμε κιόλας.

Από τη μία έχουμε τα πρώτα στοιχεία για την ονομασία της νέα έκδοσης των Windows, από την άλλη όμως το γεγονός οτι χρησιμοποίησε τον όρο “Windows 8” δε σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η τελική ονομασία του λειτουργικού.

Πάντως αφού τα Windows 7 έχουν πάει τόσο καλά και όλοι έχουν να πουν μία καλή κουβέντα από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας τους, το πιο πιθανό είναι η νέα έκδοση να ονομαστεί Windows 8.

Με αυτό τον τρόπο η Microsoft θέλει να δώσει το μήνυμα οτι το νέο λειτουργικό θα είναι βασισμένο πάνω στο ήδη επιτυχημένο της λειτουργικό.

Μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε και άλλες πληροφορίες αφού η Micros oft ετοιμάζεται να κάνει ανακοινώσεις στο συνέδριο “D: All Things Digital“ οπού δεν αποκλείεται να κάνει και την πρώτη παρουσίαση του νέου λειτουργικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Βαρδής Βαρδινογιάννης στο ανανεωμένο zappit.gr: Από gamer, δημιουργός του Couch Heroes
Ο γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της Μελίσσας Γκρόμελ μιλάει αποκλειστικά στον Τάσο Σαλονικό για το όραμά του, τη δημιουργία του Couch Heroes και την πορεία του στον χώρο της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης
Η διασφάλιση της καθολικής ψηφιακής προσβασιμότητας αντικείμενο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΙΤΕ
Στόχος η ενίσχυση της καθολικής προσβασιμότητας στις ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες και η προώθηση της ψηφιακής ένταξης, ιδίως για τα ΑμεΑ
Βασίλης Χαρμανδάρης (Πηγή φωτό: Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας)