Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρισδιάστατο το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Sony και η FIFA υπέγραψαν συμφωνία για την παροχή δικαιωμάτων προβολής των αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου…


 

…2010 σε επιλεγμένα μέσα με τεχνολογία 3D.

Περίπου 25 θα είναι οι αγώνες που θα καλυφθούν με τη χρήση επαγγελματικών καμερών 3D της Sony, προβάλλοντας όλη τη δράση, τη ζωντάνια και την ένταση.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η αξιοποίηση της εμπειρίας και τεχνογνωσίας της Sony στην παραγωγή περιεχομένου 3D, ώστε να προβάλει σε ένα ευρύ κοινό, το πάθος που κυριαρχεί στα στάδια όπου θα διεξάγεται η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση.
Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν την τρισδιάστατη εμπειρία στις ακόλουθες τοποθεσίες:
  • Κατά τη διάρκεια του 2010 FIFA World Cup, η FIFA θα φιλοξενεί το “International FIFA Fan FestTM” που αφορά εκδηλώσεις με προβολές για το ευρύ κοινό σε 7 πόλεις ανά τον κόσμο (Βερολίνο, Λονδίνο, Πόλη του Μεξικό, Παρίσι, Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρώμη και Σίδνεϊ). Σε ειδικούς εκθεσιακούς χώρους της Sony που θα βρίσκονται μέσα στο “Fan Fest”, το κοινό θα μπορεί να απολαύσει 3D προβολές με σημαντικές στιγμές από το FIFA World Cup.
  • Αναμένοντας την επίσημη 3D προβολή, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν προωθητικά στιγμιότυπα από το φιλμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε 3D σε αλυσίδες καταναλωτικών ειδών (συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων Sony) οι οποίες εμπορεύονται προϊόντα Sony σε διάφορα μέρη τού κόσμου.
  • Η Sony Pictures Home Entertainment σχεδιάζει την παραγωγή και διανομή τής επίσημης 3D προβολής του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε μορφή Δίσκου Blu-ray καθώς και σε άλλα φορμά.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε