Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

VR Karts και τέρμα τα “εικονικά” γκάζια

VR Karts και τέρμα τα “εικονικά” γκάζια

Πατήσαμε τέρμα τα “εικονικά” γκάζια με το νέο racing game VR Karts

Το VR Karts είναι το νέο racing παιχνίδι της Viewpoint Games που μετά τη διάθεσή του για HTC Vive, Oculus Rift, Daydream VR αλλά και Gear VR κυκλοφόρησε και για το PS VR.

Με πολύ λίγα racing παιχνίδια να κυκλοφορούν για το PS VR το VR Karts ήρθε να καλύψει αυτό το κενό με έναν πιο fun χαρακτήρα ο οποίος προσπαθεί να θυμίσει στον παίχτη το Super Mario Karts αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει πολύ καλά.

To Gameplay του παιχνιδιού είναι αρκετά καλό μιας και φροντίζει να κρατάει τους παίχτες σε εγρήγορση αφού κάθε στροφή μπορεί αν κρύβει πολλές καλές ή κακές εκπλήξεις ενώ στο κομμάτι της εικονικής πραγματικότητας η εταιρία έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά προσφέροντας στον παίχτη την ελευθερία κουνώντας το κεφάλι του να δει όλα όσα συμβαίνουν γύρω του με πολύ φυσικό τρόπο αλλά και να σημαδεύει τους αντιπάλους του με τα διάφορα όπλα που βρίσκει στο δρόμο του.
 
Το παιχνίδι είναι αρκετά μικρό και δεν διαθέτει μεγάλη επιλογή offline πρωταθλημάτων αλλά και online αγώνων με άλλους παίκτες πράγμα που απογοητεύει όμως δεν αποκλείεται η εταιρία να κυκλοφορήσει expasions και Αdd-Οns.
 
Όπως και να ‘χει πάντως το VR Karts είναι σίγουρα από τα καλύτερα racing παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για το PS VR μέχρι στιγμής αλλά σίγουρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Super Mario Karts που έχει πολλά χρόνια εμπειρίας πάνω του.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε