Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζήσε και εσύ το #LifeAtPlaisio!

Ζήσε και εσύ το #LifeAtPlaisio!

Αναρωτιέσαι πώς είναι να εργάζεσαι για μια… start up εταιρεία 50 και πλέον ετών; Μήπως θέλεις να μάθεις τις αξίες της αλλά και πώς μπορείς να γίνεις μέρος της ομάδας της; Ήρθες στο κατάλληλο μέρος!

Η τεχνολογία ανατρέπει τους κανόνες, ανοίγει νέους δρόμους, δημιουργεί νέα δίκτυα. Άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα, ικανά πάντα να διαδώσουν ιδέες, γνώσεις και συναισθήματα. Αυτή είναι και η κινητήρια δύναμη της πολύχρονης πορείας του Πλαισίου. Μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Δεν είναι κρυφό ότι τεχνολογία και Πλαίσιο πάνε μαζί. Για την ακρίβεια, η τεχνολογία είναι στο DNA της εταιρείας. Μπορεί στα 50 και πλέον χρόνια λειτουργίας της να διαθέτει δομές πολυεθνικής αλλά δεν έχει πάψει να πορεύεται με βάση ενός mindset που χαρακτηρίζει μια startup εταιρεία. Άλλωστε ο ιδρυτής της, Γιώργος Γεράρδος, αποτέλεσε έναν από τους πρώτους startuppers στην Ελλάδα.

Η επιτυχημένη της πορεία στηρίζεται, όπως πολλές φορές έχουν αναφέρει οι Γιώργος και Κώστας Γεράρδος, στους ανθρώπους της. Την οικογένεια εργαζομένων του Πλαισίου.  

«Δεν είναι ότι ο ψηφιακός κόσμος ρέει στο αίμα μας ή ότι η τεχνολογία αποτελεί μία στις 10 λέξεις των καθημερινών μας διαλόγων. Είναι ότι έχουμε ανθρώπους παθιασμένους με τη δουλειά τους, δεμένους σαν ουσιαστική ομάδα, που πετυχαίνουν κάθε ημέρα υπέροχα πράγματα. Είναι υπερηφάνεια μας να είμαστε ένα Πλαίσιο, μέσα στο οποίο οι άνθρωποι βρίσκουν χώρο και εργαλεία για να γράφουν επιτυχίες», δήλωνε το 2021 ο CEO της Πλαίσιο Computers, Κώστας Γεράρδος.

Αφορμή στάθηκε μια ακόμη σημαντική βράβευση. Η εταιρεία αναδείχθηκε Performance brand of the year σταPeak Performance Marketing Awards 2021. Η επιτυχία ανήκε στην ομαδική προσπάθεια όλων των εργαζομένων της με βασικό κορμό της την πολύ δυνατή ομάδα του digital marketing.

Οι αξίες

«Εδώ είναι ένα μέρος για τους ανθρώπους και τις ιδέες τους. Θέλουμε να αγαπάς αυτό που κάνεις. Να το πιστεύεις». Αυτό είναι ακριβώς το mindset το οποίο διακατέχει για περισσότερα από πενήντα χρόνια την επιχείρηση.

Έχει χτιστεί ένα σπίτι για δημιουργικούς ανθρώπους. Για ανθρώπους που φέρνουν ένα ευρύ

φάσμα δεξιοτήτων και εμπειριών σε ό,τι κάνει η εταιρεία. Τι προσφέρει εκείνη; Το ιδανικότερο. Ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο.

Οι αξίες της έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Ειλικρίνεια, ομαδικότητα, αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα, έμβαση στον πελάτη, γνώση, ακεραιότητα, ταχύτητα, σεβασμός και πάθος. Αυτοί είναι οι οκτώ κινητήριοι μοχλοί της.

Η επικοινωνία κάθε ομάδας μεταξύ της, η επικοινωνία με τους εξωτερικούς της συνεργάτες αλλά και η βασικότερη όλων επικοινωνία, αυτή με τον πελάτη, διέπετε από ειλικρίνεια. Λέγεται αυτό ακριβώς που ισχύει και συμβαίνει και όχι αυτό που θα ήθελαν ορισμένοι να συμβαίνει.

Αν μια φράση μπορεί να συμπυκνώσει το… πλαίσιο ομαδικότητας που βιώνουν οι άνθρωποι της εταιρείας εκείνη δεν είναι άλλη πέρα από αυτήν: «Οι ομάδες γράφουν ιστορία!». Στο Πλαίσιο δεν είσαι μόνος. Είσαι μέρος μιας ομάδας. Έχεις άποψη, έχεις ιδέες και μπορείς όχι μόνο να τις πεις αλλά να τις δεις να γίνονται πράξη.

Μια από τις πιο σημαντικές αξίες και απολύτως απαραίτητες σε έναν εργασιακό χώρο είναι η ακεραιότητα. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να λένε αυτό που σκέφτονται. Να νιώθουν και να έχουν την ελευθερία να το πράξουν. Αν όμως δεν είναι σωστό ή δεν είναι η αλήθεια, τότε δεν πρέπει να ειπωθεί. Με αυτήν την αρχή, περισσότεροι από 1400 εργαζόμενοι συνεχίζουν να εξελίσσονται εντός μιας μεγάλης ομάδας.

Η ακεραιότητα πλαισιώνεται από σεβασμό. Σεβασμό για τον εαυτό σου. Σεβασμό για τους άλλους. Αποτελεί σταθερή αξία της εταιρείας, κάθε εργαζόμενός της να επιδιώκει τον σεβασμό και όχι την προσοχή. Μέσα από το σεβασμό και την αλληλεγγύη η ομάδα προχωράει στο επόμενο βήμα.

Οι ιδέες πρέπει να ζωντανεύουν ακόμη και εάν μερικές δεν γεννήθηκαν για να πετύχουν. Αν δεν προσπαθήσεις όμως εσύ, ως μέρος της ομάδας, να τις υλοποιήσεις τότε δεν θα δεις καμία της να πετυχαίνει.

Γι’ αυτό, μη χάνεις χρόνο. Στείλε το βιογραφικό σου και βίωσε από μόνος σου την εμπειρία του να εργάζεσαι για μια εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις