Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Χαλαρός και ευδιάθετος ο Κωνσταντίνος Ζέρβας – “Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος” – video

Εκλογές 2019: Χαλαρός και ευδιάθετος ο Κωνσταντίνος Ζέρβας – “Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος” – video

To εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο κ. Ζέρβας έφτασε λίγο πριν τις 12.00 στο 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο στην οδό Ικτίνιου 5. Χαλαρός και ευδιάθετος συνομίλησε με δημοσιογράφους…

«Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος εκλογικών αναμετρήσεων. Πριν από περίπου ένα μήνα είχαμε τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για το Ευρωκοινοβούλιο και σήμερα ο ελληνικός λαός επιλέγει την κυβέρνησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κύκλος αυτός θα κλείσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε πίσω μας μία δεκαετία δύσκολη για τον ελληνικό λαό, για όλους εμάς. Πιστεύω ότι όλοι μαζί, αποφασισμένοι, ενωμένοι θα έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια δημιουργίας, τέσσερα χρόνια ανάπτυξης».

Ο κ. Ζέρβας συνεχάρη όσους δουλεύουν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες για την διεξαγωγή των εκλογών. Τέλος κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν.

«Ένα τέτοιο κρίσιμο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να έχει την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι ο ελληνικός λαός, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα αποφασίσουν το σωστό έτσι ώστε τέσσερα χρόνια να έχουμε τέσσερα χρόνια δημιουργίας και ανάπτυξης και χαμόγελου μπροστά μας», υπογράμμισε. Δείτε τη δήλωσή του, που δημοσίευσε το thestival.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις