Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλβανοί μαχαιρώθηκαν στη Σκιάθο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο αλλοδαποί Αλβανοί, (μία 21χρονη και ένας 30χρονος), οι οποίοι μαζί με συνεργό τους, προκάλεσαν σωματική βλάβη σε βάρος συμπατριωτών τους.

Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στο e-volos, ο συνεργός τους, επίσης Αλβανας, ηλικίας 49 ετών, τραυμάτισε με μαχαίρι έναν άντρα ενώ έκανε ληστεία σε βάρος μιας γυναίκας και διέφυγε της σύλληψης.
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της ληστείας, της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής οι τρεις τους στο πλαίσιο οικονομικών διαφορών, προκάλεσαν σε δύο αλλοδαπές από την Αλβανία, ηλικίας 44 και 16 ετών, σωματικές βλάβες με τα χέρια και τα πόδια τους.
Επιπλέον, ο 49χρονος αλλοδαπός τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στην κοιλιά έναν 35χρονο συμπατριώτη του και πήρε, με τη χρήση βίας, ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του, από το λαιμό μιας 36χρονης επίσης συμπατριώτσσάς του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, αναζήτησαν και εντόπισαν δύο από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου αφού του παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη αποχώρησε.
Την προανάκριση έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Διαβάστε ακόμα:

Πρέβεζα: Χθες τραυματίστηκε σε τροχαίο και… σήμερα γέννησε ένα υγειέστατο αγοράκι

Φθιώτιδα: Αυτοπυροβολήθηκε στη βεράντα του σπιτιού του

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος υπό όρους ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται ότι λήστεψε βενζινάδικο

Τούρκοι θέλουν να επενδύσουν σε ξενοδοχεία της Βόρειας Ελλάδας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε