Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανώμαλη προσγείωση “κατασκοπευτικού” αεροσκάφους που “κυνηγούσε” τους δραπέτες των Τρικάλων

Ανώμαλη προσγείωση “κατασκοπευτικού” αεροσκάφους που “κυνηγούσε” τους δραπέτες των Τρικάλων

Ανώμαλη προσγείωση ενός κατασκοπευτικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους ενώ εκτελούσε αποστολή εντοπισμού με θερμικές κάμερες των δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

Aνώμαλη προσγείωση έκανε ένα από τα “κατασκοπευτικά” Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (UAV) τύπου Sperwer του Στρατού Ξηράς, στην περιοχή του χωριού Αγία Ευθυμία Φωκίδος ενώ εκτελούσε αποστολή εντοπισμού – με θερμικές καμερες, βιντεο και άλλους αισθητήρες- των Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων που βαρύνονται, πέραν των κλοπών και της απόδρασης, με τη δολοφονία μία αθώας κοπέλας στην Κόρινθο και ενός αστυνομικού έξω από το Δίστομο πριν από μερικές ημέρες.

Η ανώμαλη προσγείωση που προβληματίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις- αποκάλυψε εκ των πραγμάτων τη συνεργασία του Στρατού με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι 5 δραπέτες και τυχόν υποστηρικτικής ομάδας που διαθέτουν στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας και του Παρνασσού ( στα όρια Βοιωτίας και Φθιώτιδας).

Κοντά στις φυλακές Μαλανδρίνου

Ηδη η ΕΛΑΣ έχει βρει και ένα αυτοκίνητο σε περιοχή του Ξεροβουνίου Διστόμου – Δεσφίνας ( Μαύρα Λιθάρια) και ένα όπλο , σφαίρες και ευκαιριακά καταλύματα. Η χρησιμοποίηση του UAV στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Φωκίδας έχει να κάνει , κατά ορισμένες εκτιμήσεις , και με τον έλεγχο των φυλακών Μαλανδρίνου που δεν αποκλείεται να έχουν συνεργούς οι δραπέτες… Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε