Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πέλλα: Τον σκότωσαν στο ξύλο και τον πέταξαν στο κρεβάτι του σπιτιού – Μαρτυρικός θάνατος στα χέρια των ληστών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η δολοφονία του άτυχου άντρα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία – Οι ληστές βασάνισαν και σκότωσαν το θύμα τους, με πρωτοφανή αγριότητα…

Νεκρός βρέθηκε ένας 84χρονος, μέσα στο σπίτι όπου ζούσε, στο Γαρέφι Αριδαίας στην Πέλλα. Τον ηλικιωμένο άντρα εντόπισε, χθες το απόγευμα (01-06-2014), συγγενικό του πρόσωπο και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, o γεννημένος το 1930 άντρας ήταν δεμένος πισθάγκωνα με καλώδιο και εκτιμάται ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Όπως έγινε γνωστό, οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού ήταν άνω-κάτω, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία.

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από την αδελφή του θύματος, που πιθανότατα ανησύχησε, διαπιστώνοντας ότι ο 84χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το πτώμα του ηλικιωμένου, πεσμένο πάνω στο κρεβάτι του.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο του γραφείου εγκληματολογικών ερευνών Πέλλας και ιατροδικαστής, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ημαθία: Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγες – Σοκάρει η αυτοκτονία του μεσήλικα που άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητό του!


Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του διάσημος ερευνητής – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Λουκέρη!


Αχαϊα: ”Ο θάνατος της γυναίκας στο εξοχικό δεν σχετίζεται με τη σπασμένη τζαμαρία της κουζίνας” – Οι διαπιστώσεις και το αναπάντητο ερώτημα!

Σκύρος: Σάλος και νέες μαρτυρίες για τον διευθυντή του νοσοκομείου με τη Ferrari που δεν ήταν γιατρός – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε