Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι Τούρκοι που ”αναστατώνουν” την πόλη με 29 Harley Davidson – Ήρθαν με τις μηχανές τους από τη Κωνσταντινούπολη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είκοσι εννέα μηχανές Harley Davidson με τους 43 αναβάτες τους ξεκίνησαν από την Κωνσταντινούπολη, διέσχισαν τα σύνορα και από την Αλεξανδρούπολη με μια… γκαζιά βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Για τους ιδιοκτήτες τους είναι “έρωτας”, “αγάπη”, “κάτι πολύ μεγάλο”, όπως χαρακτηριστικά λένε, ενώ όσοι τις αντικρίζουν δεν μπορούν παρά να παραδοθούν στην ακαταμάχητη γοητεία τους. Είκοσι εννέα μηχανές Harley Davidson με τους 43 αναβάτες τους ξεκίνησαν από την Κωνσταντινούπολη, διέσχισαν τα σύνορα και από την Αλεξανδρούπολη με μια… γκαζιά βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Είναι ένα ταξίδι που οι Τούρκοι λάτρεις της Harley -μέλη του “Bosphorus Chapter Istanbul”- συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια, καθώς, όπως εξηγεί ο Τανγιού Οσκονιούκ, μέλος της ξεχωριστής αυτής παρέας, “μας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας”.

“Κάθε χρόνο, την 1η Μαΐου, ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον ταξιδιού μας με τις Harley” σημειώνει και προσθέτει: “Είναι ένα ταξίδι που το κάνουμε για κοινωνικούς λόγους. Είμαστε μέλη ενός κλαμπ κι αυτή είναι μια από τις κοινωνικές μας δραστηριότητες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Πέθανε τρεις μέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του – Συγκίνηση για τον τραγικό πατέρα του νεαρού αθλητή!

Πάτρα: Αντιδράσεις για την αιφνιδιαστική παραίτηση νηπιαγωγού – Τι αναφέρει η γυναίκα στην επιστολή της…

Καλαμάτα: Ο εφιάλτης του πατέρα ξεκίνησε όταν άνοιξε την πόρτα στο μεθυσμένο παιδί του…

Κόρινθος: Η… επική φωτογραφία υποψήφιου δημάρχου που τα ”σπάει” στο ίντερνετ – Μπορείτε με μια ματιά να καταλάβετε τι έκανε;

Ηράκλειο: Το λάθος του οδηγού που άφησε άφωνο τον ιερέα – Το αυτοκίνητο έπεσε στο δημαρχείο (Φωτό)!

Σαντορίνη: Ομαδικοί γάμοι στα Φηρά με θέα την καλντέρα – Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε