Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αδερφός δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου: “Η υπόθεση θα κλείσει γρήγορα! Είναι θέμα ωρών”

Αδερφός δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου: “Η υπόθεση θα κλείσει γρήγορα! Είναι θέμα ωρών”

Για το έγκλημα που συγκλόνισε τη Λαμία, ο αδερφός της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου λέει ότι οι αρχές είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση…

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σάββας Κουμπούρας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, η αδερφή του “ήταν αφιερωμένη και είχε χρέος της να προσφέρει στην πολιτεία. Η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο ήταν πολύ ανεπτυγμένη μέσα της. Ένιωθε ότι είχε χρέος να προσφέρει…”

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε κάποιο πρόσωπο στη ζωή της που να ήταν με κάποιο τρόπο θυμωμένο μαζί της, ο αδερφός του θύματος απάντησε: “Έχουμε καταλήξει τα αδέρφια της αλλά δε μπορούμε να το πούμε… Εφόσον είναι από το στενό φιλικό της περιβάλλον και άρα γνώριζε πολύ καλά την Θώμη, θέλω να ρωτήσω τον δράστη: Αξιζε στη Θώμη κάτι τέτοιο; Τον καλώ λοιπόν οι ερινύες του να φέρουν την κάθαρση. Κι εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει”.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αδερφός της παιδοψυχιάτρου, στην Τατιάνα Στεφανίδου, η υπόθεση αναμένεται σύντομα να εξιχνιαστεί. “”Νομίζω ότι είναι ζήτημα λίγων ωρών. Η υπόθεση θα κλείσει γρήγορα”.

Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή:

Για την υπόθεση, μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή και η μητέρα της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου:

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε