Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Πνίγηκε και πέθανε από φαγητό – Τι διαπίστωσε ιατροδικαστής για τον θάνατο

Αιτωλοακαρνανία: Πνίγηκε και πέθανε από φαγητό – Τι διαπίστωσε ιατροδικαστής για τον θάνατο

Ο άτυχος άντρας πνίγηκε και πέθανε από το φαγητό που είχε αγοράσει μόνος και αβοήθητος. Αρχικά όλοι στην Κατούνα στην Αιτωλοακαρνανία είχαν αποδώσει το τέλος του, σε παθολογικά αίτια…

Η ιατροδικαστική εξέταση έριξε φως στον θάνατο του άτυχου άντρα στην Αιτωλοακαρνανία. Όπως αποκαλύπτεται πνίγηκε και πέθανε από φαγητό που στάθηκε στο λαιμό του. Ο 62χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του και όλοι είχαν αποδώσει τον θάνατό του, σε παθολογικά αίτια. Οι Αρχές ζήτησαν να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση, που έμελλε να φωτίσει την άγνωστη αλήθεια. Το θύμα ήταν μόνο και εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα δεν είχε βοήθεια. Ο άντρας έπεσε στο πάτωμα και λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή την 7η Ιανουαρίου καταρρέοντας αιφνιδίως γεγονός που προκάλεσε θλίψη στο χωριό του Ξηρομέρου όπου θεωρήθηκε πως απεβίωσε από κάποιο παθολογικό αίτιο. Κηδεύτηκε δύο μέρες αργότερα.

Είναι ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή διαφώτισε τα αίτια του θανάτου. Αποφάνθηκε λοιπόν πως ο θάνατος επήλθε από πνιγμό από φαγητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr ο εκλιπών να επισκέφθηκε κατάστημα εστίασης, παραλαμβάνοντας φαγητό το οποίο και κατανάλωσε αποχωρώντας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις