Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Το έμμεσο μήνυμα για τα εμβόλια και τον κορονοϊό με στίχους του Γιάννη Ρίτσου

Αλέξης Τσίπρας

O Αλέξης Τσίπρας μίλησε από το Ηράκλειο, που δοκιμάζεται από το νέο κύμα της πανδημίας. Έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους αμφιταλαντεύονται για το αν πρέπει να εμβολιαστούν…

Με έναν στίχο από το “Καπνισμένο Τσουκάλι” του Γιάννη Ρίτσου, που είναι πανελλαδικά γνωστό από την μελοποίηση ως “Και να αδελφέ μου” και την εκτέλεσή του από τον Νίκο Ξυλούρη, έστειλε μήνυμα απέναντι στην πανδημία και τη διχαστική, όπως τη χαρακτήρισε, τακτική της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία που πραγματοποίησε στο Ηράκλειο.

“Εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ’ τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο”, απήγγειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε με αυτό τον τρόπο την ιδέα της συλλογικής ευθύνης και προέτρεψε άπαντες να εμβολιαστούν, για το καλό όλης της κοινωνίας.

“Το μήνυμά μας σε όσους έχουν σήμερα φοβίες, τους λέμε να ενώσουμε τον κόσμο, να προχωρήσουμε μαζί γιατί σας θέλουμε όλους και όλες υγιείς“, είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Δείτε το απόσπασμα του zarpanews.gr, από την ομιλία στο Ηράκλειο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις