Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλόννησος: Το κορυφαίο ελληνικό νησί για το καλοκαίρι του 2022 σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου

Αλόννησος: Το κορυφαίο ελληνικό νησί για το καλοκαίρι του 2022 σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου

Με μία νέα διεθνή διάκριση η Αλόννησος υποδέχεται τη νέα τουριστική σεζόν. Ανάμεσα στα 25 καλύτερα Ελληνικά νησιά που προτείνουν οι Times του Λονδίνου για το 2022, η Αλόννησος κατακτά την κορυφή!

Είναι χαρακτηριστικό πως η πολύ-αναμενόμενη λίστα ξεκινάει με φωτογραφία από ειδυλλιακή παραλία της Αλοννήσου, ενώ η συντάκτρια της λίστας προτρέπει τους Βρετανούς ταξιδιώτες να επιλέξουν νέους εναλλακτικούς προορισμούς της Ελλάδας που προσφέρουν γνήσιες εμπειρίες, μακριά από το συνωστισμό. Σύμφωνα με το εντυπωσιακό αφιέρωμα, η Αλόννησος ξεχωρίζει για την αυθεντικότητα της, το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες εβδομάδες προηγουμένως, η Αλόννησος είχε ακόμη μια επιτυχία μέσα από την πρωτιά της στη λίστα του Guardian με προτάσεις για διακοπές στην Ελλάδα, εφέτος το καλοκαίρι. Είχε προηγηθεί εκτενής ενημέρωση για τις δυνατότητες του προορισμού από τη Δημοτική Αρχή στον ταξιδιωτικό συντάκτη που ανέλαβε να συνθέσει τη λίστα.

Μάλιστα, ο Δήμος Αλοννήσου παρουσία του Δημάρχου Πέτρου Βαφίνη είχε προβάλλει το εμπλουτισμένο τουριστικό «προϊόν» του νησιού σε επιλεγμένο κοινό επαγγελματιών και άλλων ειδικών στο πλαίσιο αξιόλογης ενημερωτικής εκδήλωσης που είχαν συνδιοργανώσει η Πρεσβεία της Ελλάδας, το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και οι Δήμοι Αλοννήσου και Αστυπάλαιας στις 3 Μαρτίου 2022 στην Πρεσβευτική Κατοικία στο Λονδίνο.

«Με συγκροτημένες ενέργειες προβολής του Δήμου, βαδίζουμε προς μία νέα τουριστική σεζόν που εμφανίζει ενισχυμένη δυναμική ενώ ετοιμαζόμαστε για νέες συνεργασίες και στοχευμένες δράσεις», δηλώνει στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις