Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αυτά είναι τα τρία παιδάκια που αγνοούνται μαζί με την μητέρα τους στον Έβρο – video

Αυτά είναι τα τρία παιδάκια που αγνοούνται μαζί με την μητέρα τους στον Έβρο – video
Εικόνα από το Bold

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γυναίκας και των τριών ανήλικων παιδιών της, τουρκικής υπηκοότητας, που αγνοούνται από τα ξημερώματα στον ποταμό Έβρο, καθώς η βάρκα στην οποία επέβαιναν μαζί με άλλα πέντε άτομα ανετράπη.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Θουρίου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Στη βάρκα επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, όλοι Τούρκοι υπήκοοι. Οι πέντε από τους επιβάτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο μετά το συμβάν και διεσώθησαν, δήλωσαν στις αστυνομικές Αρχές ότι μαζί τους στη βάρκα βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα σε εκείνους που διασώθηκαν, είναι και ο πατέρας της οικογένειας.

Όπως μεταδίδει η Cumhuriyet, η μητέρα είναι 36 ετών και ονομάζεται Hatice Akçabay. Τα τρία αγοράκια είναι ο 7χρονος Ahmet Esat, ο 5χρονος Mesut και ο -μόλις ενός έτους- Bekir Aras.

Σήμα για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει στείλει και η Interpol, καθώς κάποιος εκ των επιβαινόντων στη βάρκα φέρεται να έχει επικοινωνήσει με συγγενικό πρόσωπό του στην Αυστρία. Έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων διεξάγονται από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα με βίντεο του Bold, το ένα από τα παιδάκι έπεσε στη θάλασσα. Ο πατέρας τρομοκρατήθηκε και πήδηξε απότομα στο νερό για να το σώσει. Έτσι, η βάρκα έχασε την ισορροπία της και τούμπαρε…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=A6pGLT4ovos

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Bold, Cumhuriyet

Αν. Μακεδονία και Θράκη Τελευταίες ειδήσεις