Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ανατροπή στη Θεσσαλονίκη: Ο σύζυγος και όχι η πεθερά σκότωσε την 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο

Ανατροπή στη Θεσσαλονίκη: Ο σύζυγος και όχι η πεθερά σκότωσε την 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο

Ολική ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης που έγινε το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν ο εν διαστάσει σύζυγος της κι όχι μία γυναίκα -όπως είχε αναφερθεί χθες- ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας. 

O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα. Αιτία για το στυγερό έγκλημα ήταν το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε και πήγε στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη δολοφονία φορούσε παλτό κι αλλά ρούχα με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους αυτόπτες μάρτυρες και να νομίσουν ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. Τελικά ο δολοφόνος συνελήφθη και πλέον διαπιστώνεται ότι αυτή είναι η 17η γυναικοκτονία φέτος.

Η ΕΛΑΣ στην επίσημη ανακοίνωσή της την Δευτέρα (13..12.2021) είχε αναφέρει τα εξής:

«Πρωινές ώρες (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις